اهانت به قرآن كريم نمي تواند مانع موج گسترده بيداري اسلامي شود
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از شهركرد، اين بيانيه ضمن محكوم كردن هتاکان قرآن كريم، با تأكيد بر اينكه قرآن كريم قرن ها باقي مانده است و تا روز قيامت نيز باقي خواهد ماند، خاطرنشان كرده است: هتاکي به قرآن از روي جهل به آيين رحماني اسلام صورت گرفته است و موجب تحقير اديان و رد ديگر اديان الهي است؛ چرا که اهانت نسبت به هر دين، فرهنگ و سنت، اقدامي بسيار نابخردانه، جاهلانه و متعصبانه است و اين اقدام از سوي تمام انسانهاي آزاد، دورانديش و عاقل محکوم است و پيروان همه اديان بويژه مسلمانان واقعي از اينگونه اقدامات اعلام بيزاري مي کنند.
سپاه استان چهارمحال و بختياري تأكيد كرده است: اقدام موهن و ضدانساني و تصميم شيطاني استكبار جهاني در سوزاندن كتاب مقدس و آسماني قرآن مجيد به بهانه سالگرد حادثه مشكوك يازدهم سپتامبر توسط چند صهيونيست دينستيز، آتشكشيدن تمامي ارزشهاي والاي الهي و اهانت به اديان آسماني است كه بدون شك براي ايجاد شكاف و اختلاف ميان پيروان اديان الهي طراحي و اجرا شده است.
در پايان اين بيانيه اعلام شده است: سربازان، بسيجيان و پاسداران جان برکف حريم قرآن و ولايت اقدام توهينآميز و جسارت بيشرمانه جيرهخواران رژيم صهيونيستي و عوامل استكبار جهاني به اسلام و كتاب آسماني قرآن كريم، را به شدت محكوم كرده و اين اقدام ننگين و نابخردانه آنها را اهانت به تمامي اديان الهي و پيروان مكتب انبياء دانسته و همواره آماده جانفشاني در راه قرآن کريم اين هديه گرانبهاي الهي هستند./انتهاي پيام/