کد خبر:۸۸۷۵۷۶
به همت دانشجویان تشکل آرمان؛

دانشجویان اصفهانی نسبت ساخت یک حوزه علمیه اشرافی واکنش نشان دادند + فیلم

دانشجویان تشکل آرمان دانشگاه صنعتی اصفهان در ویدئویی نسبت به احداث یک حوزه علمیه در خیابان حافظ این شهرستان واکنش نشان دادند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان تشکل آرمان دانشگاه صنعتی اصفهان در ویدئویی نسبت به احداث یک حوزه علمیه در خیابان حافظ این شهرستان واکنش نشان دادند.
 
دانشجویان در این کلیپ، بخش‌هایی از سخنان رهبر انقلاب و امام خمینی(ره) درباره آفات اشرافی گری در حوزه‌های علمیه و بین روحانیون پخش کردند.
 
این ویدئوکلیپ با عنوان «یک درد تکراری به روایت تصویر» در کانال تلگرامی این تشکل منتشر شد. 
 
کد ویدیو

این حوزه علمیه منتسب به آیت الله مظاهری و در نزدیکی میدان امام اصفهان در حال ساخت است و تصاویر منتشر شده از آن نشان می‌دهد که علاوه بر زمین گرانقیمت، مصالح به کار رفته در آن نیز قیمت‌های بالایی دارند به گونه‌ای که برخی از مردم این ساختمان را جزو ساختمان‌های لاکچری شهر اصفهان قلمداد می‌کنند.

پیش از این نیز، دانشجویان این تشکل انقلابی در نامه‌ای به آیت الله مظاهری خواستار شفاف سازی هزینه‌های ساخت این حوزه علمیه شده بودند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار