52 هزار تشکل ديني در کشور فعال است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراک، حجتالاسلام حسين روحانينژاد ظهر ديروز، 29شهريور ماه در نشست خبري با اشاره به اينکه دولت نهم و دهم توجه ويژهاي به فعاليتهاي قرآني، ديني و مذهبي دارند، اظهار داشت: اين مهم موجب تقويت و گسترش اين فعاليتها شده است.
معاون امور فرهنگي و تبليغ سازمان تبليغات اسلامي كشور در ادامه گفت: بايد در سازمان تبليغات اسلامي به امور فرهنگي و قرآني بيش از پيش پرداخته شود؛ چرا که اين تعدد امور فرهنگي موازيكاري محسوب نميشود.
وي با اشاره به هتک حرمت استکبار جهاني به کتاب آسماني گفت: دشمنان به دنبال تفرقه افكني بين مسلمانان هستند و اهانت به قرآن كريم، آخرين ترفند آنان نيست؛ آتش زدن قرآن اگر چه بسيار نفرت انگيز است، اما اين اعتراف صريح آمريکا، همان صهيونيست هاي حاکم بر کاخ سفيد، به درماندگي در برابر موج پرشتاب اسلام گرايي است.
روحاني نژاد از راه اندازي كانون فرهنگي رهپويان وصال در اراك خبر داد و تصريح کرد: اين كانون به صورت كاملا مردمي و با هدف مقابله با هجمههاي فرهنگي دشمنان راهاندازي شده است كه سازمان تبليغات اسلامي حمايتهاي لازم مادي و معنوي را از اين كانون به عمل خواهد آورد.
وي گفت: هياهوي فرقههاي نوظهور در جهان بسيار زياد است، اما اين فرقه ها در ايران هيچ جايگاهي ندارند.
معاون امور فرهنگي تبليغات اسلامي كشور در خاتمه يکي از وظايف عمده اين سازمان را جهت مقابله با فرقههاي نوظهور، برگزاري كارگاههاي آموزشي و نشستهاي تخصصي عنوان کرد./انتهاي پيام/