موفقيت طرح هدفمند كردن يارانه نيازمند همدلي همه مسئولان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۲۲۵
معاون اجتماعي نيروي انتظامي:

موفقيت طرح هدفمند كردن يارانه نيازمند همدلي همه مسئولان است

معاون اجتماعي نيروي انتظامي با بيان اينكه موفقيت طرح هدفمند كردن يارانه نيازمند همدلي همه مسئولان است، گفت: هدفمند كردن يارانه ها به عنوان فرصت بزرگ براي پيشرفت و تحولات اقتصادي كشور است.

به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني پليس، سردار بهمن كارگر در نشست كميته اجتماعي و اطلاع رساني نيروي انتظامي آذربايجان شرقي از اجراي قانون هدفمند كردن يارانه هاي به عنوان فرصت بزرگ براي پيشرفت و تحولات اقتصادي كشور ياد كرد و گفت: اگر اين طرح با همه الزاماتش موفق اجرا شود، بدون شك انقلاب بزرگي در كشور رخ داده و هزينه كمتري خواهيم داشت.

معاون اجتماعي ناجا رمز موفقيت اين طرح را در گرو مشاركت جمعي و وحدت و همدلي همه مسئولان توصيف كرد و افزود: همان گونه كه رهبر معظم انقلاب اسلامي بارها فرموده اند، همه بايد به دنبال وحدت باشيم و نگذاريم دشمن از اختلافات جزئي سوءاستفاده كند.

وي در ادامه گفت: دشمن امروز با جنگ نرم به سوي ما آمده و ما بايد با همان سلاح و قدرت نرم به مقابله با آن بپردازيم.

كارگر اضافه كرد: اين همان جنگي است كه رهبر معظم انقلاب 20 سال قبل با تعابيري از جمله تهاجم فرهنگي، شبيخون فرهنگي، ناتوي فرهنگي و اين اواخر با عنوان تهديد نرم نسبت به آن هشدار داده اند.

معاون اجتماعي نيروي انتظامي از جنگ نرم به عنوان جنگ بدون خونريزي ياد كرد و گفت: در اين نوع جنگ، دشمن با استفاده از توان رسانه اي و تبليغي خود تمام باور و اعتقادات مردم را نشانه رفته است.

وي لزوم آمادگي و پيش سازي براي مقابله با بحران هاي احتمالي را مورد تاكيد قرارداد و گفت: به فرموده رهبر معظم انقلاب اگر ما در همه حال وحدت و اتحاد خود را حفظ كنيم، دشمن در اين جنگ نرم هم هيچ غلطي نمي تواند بكند.

كارگر در ادامه گفت: دشمن در جنگ نرم بيش از همه از حضور قدرتمند بسيج و سپاه نگران است و به زعم خود براي شكست اين دو، برنامه ريزي و تلاش مي كند.

معاون اجتماعي نيروي انتظامي افزود: در شرايط جديد شگرد دشمن عوض شده و ما بايد حريف و تاكتيك هاي آن را بشناسيم و متناسب با آن مقابله كنيم.

وي در پايان گفت: در جنگ نرم ستون پنجم نقش اساسي دارد و همواره تلاش مي كند ميان مسئولان و مردم اختلاف بيندازد، بنابراين بايد با هوشياري و وحدت و الهام از رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب اسلامي اهداف دشمن را ناكام بگذاريم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار