کد خبر:۹۰۵۳۳
يک فيلمساز خوزستاني:
فيلمسازان دفاع مقدس نياز به حمايت و تشويق دارند
يک فيلمساز خوزستاني گفت: با توجه به اينکه ساخت فيلم در خصوص جنگ و دفاع مقدس مشکلات خاص خود را دارد، حمايت و تشويق فيلمسازان در کنار آن ضروري است.
به گزارش گروه فرهنگی «شبکه خبر دانشجو»، علي حياتي با بيان اينکه از چهار فيلم ساخته خود سه فيلم با موضوع جنگ و دفاع مقدس بوده است، اظهار داشت: برخوردي که با بزرگان سينماي جنگ شده، برخورد درستي نبوده است. اکنون براي تهيه و ساخت فيلم جنگي بايد از کانال هاي متعدد اداري گذشت.
اين فيلمساز جوان خوزستاني با تاکيد بر اينکه فيلمسازان دفاع مقدس نياز به تشويق و حمايت دارند، گفت: تمام ارگان ها، سپاه، بسيج، ارتش و نهادهاي ديگر بايد به صورت خودجوش و بسيج گونه از قشر فيلم ساز به ويژه فيلم سازان جوان حمايت کرده و ورود آنان به عرصه فعاليت در زمينه جنگ و دفاع مقدس را مورد تشويق قرار دهند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰