کد خبر:۹۰۵۸۶۶

افزایش ۴۰ درصدی سپرده‌های بانکی +جدول

طبق آمار بانک مرکزی، در پایان مهرماه ۹۹ مانده سپرده‌ها ۴۰.۷ درصد و مانده تسهیلات بانکی ۴۲.۸ درصد نسبت به مقطع مشابه سال قبل افزایش یافته است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، گزارش وضعیت کل مانده سپرده‌ها و تسهیلات ریالی و ارزی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری به تفکیک استان در پایان مهرماه سال ۱۳۹۹ حاکی از آن است که مانده کل سپرده‌ها بالغ بر ۳۳۳۸۰.۵ هزار میلیارد ریال گردیده است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل ۹۶۵۴.۹ هزار میلیارد ریال (۴۰.۷ درصد) و نسبت به پایان سال قبل معادل ۶۲۱۷.۷ هزار میلیارد ریال (۲۲.۹ درصد) افزایش نشان می‌دهد.

بالاترین مبلغ سپرده‌ها مربوط به استان تهران با مانده ۱۸۱۳۹.۹ هزار میلیارد ریال و کم‌ترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد معادل ۸۲.۴ هزار میلیارد ریال است. مانده کل تسهیلات بالغ بر ۲۴۱۹۶.۲ هزار میلیارد ریال است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل ۷۲۴۸.۴ هزار میلیارد ریال (۴۲.۸ درصد) و نسبت به پایان سال قبل ۴۸۴۰.۴ هزار میلیارد ریال (۲۵ درصد) افزایش داشته است. بیش‌ترین مبلغ تسهیلات مربوط به استان تهران با مانده ۱۵۵۷۵.۳ هزار میلیارد ریال و کم‌ترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد معادل ۸۲.۹ هزار میلیارد ریال است.
 
حجم نقدینگی ایران , بانک مرکزی , تسهیلات بانکی , سیاست‌های پولی و بانکی ,

شایان ذکر است که نسبت تسهیلات به سپرده‌ها بعد از کسر سپرده قانونی ۷۹.۸ درصد است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل و پایان سال قبل، به ترتیب ۰.۲ و ۰.۴ واحد درصد افزایش نشان می‌دهد. نسبت مذکور در استان تهران ۹۳.۴ درصد و استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۱۲.۴ درصد است.

بانک مرکزی اعلام کرده است که یکی از علل مهم بالا بودن رقم تسهیلات و سپرده‌ها در استان تهران استقرار دفاتر مرکزی بسیاری از شرکت‌ها و مؤسسات تولیدی سایر استان‌ها در استان تهران بوده و عمده فعالیت‌های بانکی آن‌ها از طریق شعب بانک‌ها و مؤسسات اعتباری استان تهران انجام می‌شود.
 
حجم نقدینگی ایران , بانک مرکزی , تسهیلات بانکی , سیاست‌های پولی و بانکی ,
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار