مديركل جديد دادگستري استان زنجان معرفي شد
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبردانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني استانداري زنجان، در اين مراسم حجتالاسلام ابراهيم رئيسي فضاي همكاري و هماهنگي حاكم در مديران و مردم را بستر مناسبي براي رفع موانع و مشكلات زندگي مردم عنوان نمود و اظهار داشت: اعتماد مردم و مديران سرمايهاي است براي دستگاه قضايي كه بايد از اين سرمايه پاسداري نمود.
وي حقيقت بندگي را رسيدن به مقام رباني دانست و ادامه داد: عبادت و بندگي يعني همه عرصه زندگي جلوه بندگي، عبوديت و اسماء حسناي الهي شده و انسان خدا را در زندگي محور قرار دهد.
معاون اول قوه قضائيه، عابد، عبادت و معبود را سه ركن عبوديت برشمرد و اظهارداشت: وقتي انسان به مرحله اي مي رسد كه خود و عبادتش را نديده و فقط به معبود توجه دارد اين همان عرصه بندگي است كه او را بالا مي برد.
رئيسي با بيان اينكه سنگ زيربناي انديشه امام راحل در همه عرصه هاي كلامي، فلسفي، حقوقي و حكومتي جمله عالم در محضر خدا مي باشد تاكيد کرد: عرصه كار و تلاش ما بايد عرصه بندگي و عبوديت بوده و قلم قاضي و مدير علي وار چرخيده و نگاهش به بندگان خدا با محبت اميرالمومنين (ع) باشد كه اين از مشخصات يك مدير اسلامي است.
وي همچنين مردم استان را مردمي عاشورايي خواند و گفت: جلوه عاشورا از صفات برجسته مردم استان است كه در سلوك زندگي مردم جاري و ساري است.
محمود رئوفي نژاد استاندار زنجان استان را از امن ترين استانهاي كشور عنوان نمود و اين مهم را حاصل تعامل، همكاري و همدلي مجموعه دستگاه قضايي استان دانست و افزود: دستگاه قضايي استان در حل نمودن بسياري از مسايل و نيز در صدور احكام پيشتاز بوده كه اين امر نشان از درايت، انگيزه و باوراين مجموعه است.
لازم به ذکر است، در پايان اين مراسم از تلاشهاي جمال انصاري تقدير بعمل آمد و جعفر گلمحمدي به عنوان مديركل دادگستري استان منصوب شد./انتهاي پيام/