استان مركزي شرايط لازم براي تبديل شدن به پايتخت صنعتي كشور را دارد
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اراك، حجتالاسلام حسين اسلامي ديروز در نشست خبري اظهار داشت: مجمع نمايندگان مجلس در استان متشکل از هفت نماينده است که نمايندگان را به صورت دوره شش ماهه با مسئوليت مجمع و به قيد قرعه انتخاب و معرفي مي نمايد كه اين نمايندگان با وفاق و اتحاد و همدلي مشكلات كارگران واحدهاي آونگان، صنايع و ديگر واحدهاي مشكلدار را به صورت جدي پيگيري مي کنند.
وي در ادامه رفع مسائل، معضلات و مشکلات استان و کسب امتياز براي استان مرکزي را از وظايف مهم اين مجمع دانست و گفت: نداشتن امنيت شغلي کارگران بواسطه قراردادهاي موقت يکي از مهمترين معضلات کارگران به شمار مي رود كه اين مجمع به دنبال رفع اين گونه مشکلات است.
رئيس مجمع نمايندگان مجلس در استان مرکزي با اشاره به قانون هدفمند كردن يارانه ها و آزاد كردن قيمت ها افزود: اين مهم اگر چه ممکن است با چالش هايي روبرو شود، اما عدم اجراي آن اقتصاد بيمار ما را به پرتگاه نزديك مي كند؛ چرا که دولت بايد در اجراي اين قانون به ساماندهي سطح زندگي مردم توجه ويژه اي داشته باشد.
اسلامي گفت: به منظور رفع مشكلات استان، طي جلسات متعددي با مسئولان ارشد استان اعم از استاندار، فرمانداران و ائمه جماعات به صورت کارشناسي براي رفع اين مشكلات برنامه ريزي شده است.
رئيس مجمع نمايندگان استان مركزي با اشاره به مصوبات دور دوم سفر هيئت دولت به استان بيان داشت: در حال حاضر بيش از 80 درصد از مصوبات دور دوم سفر هيئت دولت به استان مركزي اجرايي شده است و يكي از دلايل عدم انجام دور سوم سفرهاي هيئت دولت به استان، محقق نشدن كامل مصوبات دور دوم و انجام نشدن شاخصه هاي مصوبه سفر دوم هيئت دولت به استان بود كه تصميم گرفته شد تا اجرايي شدن كامل اين مصوبات، سفر انجام نشود.
وي همچنين با اشاره به طرح نظارت مجلس بر مجلس تصريح كرد: طرح نظارت مجلس بر مجلس داراي چهار فصل و 30 ماده است كه پيش از اين با عنوان كميته محرمانه در اصل 90 مجلس دنبال ميشد و اخيراً با تصويب اين قانون، قوانين سختي بر عملكرد نمايندگان مجلس حكمفرما خواهد شد.
نماينده مردم ساوه و زرنديه در مجلس شوراي اسلامي گفت: تا ماده 18 اين قانون مباحث عمومي مورد توجه قرار گرفته و از ماده 18 به بعد موارد جديدي افزوده شده است که نمايندگان مجلس را از هر گونه خطايي پاکيزه مي کند.
اسلامي تصريح كرد: در اين قانون دارايي، اموال و املاك نمايندگان سال به سال مورد رسيدگي قرار مي گيرد كه در صورت افزايش غيرمتعارف، برخوردهاي لازم صورت خواهد گرفت.
وي با بيان اينکه در اين قانون جديد اگر نمايندهاي قصد مسافرت به كشورهاي خارجي به همراه دولت را داشته باشد، بايد مجوز سفر را از مجلس بگيرد و اين امتيازي براي نظام جمهوري اسلامي است، تصريح كرد: هدايايي که نمايندگان در سفرها دريافت ميكنند، مالكيتي براي شخص ندارد و بايد در اختيار موزه قرار بگيرد؛ چرا كه اين هدايا متعلق به نظام است.
رئيس مجمع نمايندگان در استان مركزي با بيان اينکه مشكل آلودگي هواي شهر اراک و سد كمال صالح نيز از مسائل مهم و مورد توجه نمايندگان است، گفت: عمليات اجرايي سد كمال صالح به اتمام رسيده كه همزمان با دور سوم سفر رئيس جمهور به استان مورد بهرهبرداري قرار خواهد گرفت.
اسلامي به مشکلات استان در بخش بهداشت و درمان در شهرهاي اراك، دليجان و محلات اشاره کرد و گفت: مركز استان با توجه به داشتن جمعيت بالا از داشتن يك بيمارستان فوق تخصصي مجهز محروم است كه اين نقطه ضعف استان محسوب ميشود.
وي با اشاره به آغاز عمليات راهاندازي بيمارستان فوق تخصصي در ساوه بيان داشت: اين بيمارستان توسط بخش خصوصي و با تسهيلات پنج ميليارد توماني و سرمايهگذاري 10 ميليارد توماني احداث و راهاندازي خواهد شد.
رئيس مجمع نمايندگان در استان مركزي در پايان از حضور كمرنگ مديران و مسئولان استاني انتقاد کرد و يادآور شد: مديران استاني در شهرستان ها بايد با حضور خود در سطح منطقه براي رصد مشكلات و پيگيري سريع آنها اقدام كنند./انتهاي پيام/