اتاق هاي فکر دشمن شبانه روز در حال برنامه ريزي هستند
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از بوشهر، حجت الاسلام حسين دشتي در آيين نماز جمعه اين هفته بوشهر با اشاره به منويات مقام معظم رهبري درخصوص اينكه ما درحال جنگ هستيم، گفت: استكبار دست از جنگ با ما برنداشته است و اتاق هاي فكر آنها شبانه روز در حال برنامه ريزي عليه ما هستند.
وي افزود: آنها از يك طرف تحريم ها و قطعنامه هايي عليه ما صادر مي كنند و از طرف ديگر صحبت از مذاكره دارند كه همه اينها نشان از مبارزه است.
امام جمعه موقت بوشهر اظهار داشت: امروز تهاجم فرهنگي دشمن يك موضوع مهم است و اساتيد دانشگاه، علما، خطبا و ائمه جمعه بايد جوانان را راهنمايي كنند تا خداي نكرده در دام دشمن قرار نگيرند.
دشتي بيان داشت: امروز همه بايد با وحدت و همدلي در برابر دشمن ايستادگي كنيم و توجه به معنويت و اخلاق اسلامي و گسترش مفاهيم اصيل اسلامي در جامعه از مهمترين وظايف همه مسئولان است.
وي تصريح كرد: امروز در مسير پيشرفت روزافزون قرار داريم و بايد با همت و كار مضاعف براي سربلندي بيشتر نظام تلاش كنيم.
امام جمعه موقت بوشهر توجه به مقوله جواني را يك ضرورت دانست و گفت: مقام معظم رهبري جوانان كشور را اصلي ترين هدف دشمنان نظام دانسته اند كه نشان مي دهد معظم له آسيب هايي دراين زمينه بعد از گذشت 30 سال از انقلاب احساس مي كنند.
دشتي افزود: معتقدم عمده افراد فرهيخته جامعه از وضعيت جوانان احساس ناراحتي مي كنند كه نيازمند يك ارتباط دو جانبه بين جوانان، اندشمندان و فرهيختگان جامعه است.
وي تاکيد کرد: اين ارتباط نيازمند شناخت ويژگي هاي طرفين و اغماض تساهل و تسامح در تربيت است.
امام جمعه موقت بوشهر در ادامه با تقدير از مواضع رئيس جمهور در سفر به آمريكا و سازمان ملل عنوان کرد: رئيس جمهور اسلامي به عنوان نماينده منتخب مردم ايران فرمانده خوبي در جامعه جهاني بود كه توانست با آن حركت شجاعانه جامعه استكباري را به هم بريزد.
دشتي خاطر نشان کرد: احمدينژاد با قاطعيت از ايران اسلامي و مستضعفان جهان دفاع كردند و ماهيت استكبار جهاني را زير سئوال بردند و موجب افتخار براي ايران و اسلام شدند./انتها ي پيام/