آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۰۲۴۶

ساخت دستگاه نخ ریسی آزمایشگاهی ابریشم در دانشگاه گیلان

مدیر گروه پژوهشی ابریشم دانشگاه گیلان گفت: محققان دانشگاه گیلان موفق به ساخت دستگاه نخ ریسی آزمایشگاهی ابریشم با هدف ارزیابی و تست الیاف شدند.

سید حسین حسینی مقدم، مدیر گروه پژوهشی ابریشم دانشگاه گیلان، در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به ساخت دستگاه ریسی آزمایشگاهی ابریشم گفت: با توجه به اینکه در شرایط فعلی کارخانه جات ابریشم در استان فعال نیستند و امکان تست الیاف فراهم نبود در این راستا، اقدام به ساخت این دستگاه با هدف ارزیابی و تست الیاف کردیم.


حسینی مقدم با اشاره به نحوه کارکرد دستگاه ریسی آزمایشگاهی ابریشم مطرح کرد: در مرحله اول این دستگاه پیله ابریشم را نخ ریسی می‌کند و در مرحله بعدی در آزمایشگاه تست استحکام، طول و قطر نخ را اندازه گیری می‌شود.


وی افزود: قبلا در آزمایشگاه‌های کارخانه پیله و ابریشم شمال این نوع آزمایش‌ها انجام می‌شد و از زمانی که این کارخانه تعطیل شد عملا آزمایشگاهی در این زمینه فعال نیست. در این راستا، تجهیزات لازم را برای این نوع آزمایش در دانشگاه گیلان داشتیم؛ بنابراین فقط باید دستگاهی نخ ریسی می‌ساختیم.


عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان تصریح کرد: دستگاه ریسی آزمایشگاهی ابریشم حدود شش ماه طول کشید از سوی دکتر محفوظی و گروه با همکاری طراحی و ساخته شود.


وی خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت خوبی که کشور از لحاظ تولید محصولات مرغوب وجود دارد مانند (فرش ابریشمی) لازم است که نخ خوب تولید شود و این مستلزم کنترل کیفیت الیاف است. ما از تمام کسانی که نخ تولید می‌کنند دعوت می‌کنیم پیله‌های ابریشم خود را برای ما بفرستید تا با ارزیابی، کیفیت نخ مشخص شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار