انتظار رهبري از حوزويان پاسخگويي به نيازهاي روز جامعه است
حجتالاسلام غلامحسين مقيمي در گفتوگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در قم، با اشاره به اينکه انتظار مقام معظم رهبري از حوزويان پاسخگويي به نيازهاي به روز و مناسب جامعه است، اظهار داشت: حوزويان در شرايط کنوني بايد به طور جدي و فعال در مباحث روز اجتماعي و سياسي كشور و جهان شركت کرده و جوابگوي نيازهاي اجتماع امروزي باشند.
وي با اشاره به اينکه يکي از مطالبات جدي رهبر انقلاب از حوزه مربوط به بحث تحول در حوزه است، خاطرنشان کرد: البته اين مطالبه مقام معظم رهبري از سالهاي گذشته نيز مطرح بوده، اما امروزه مطالبه ايشان در بحث تحول در حوزه و تغيير كتب درسي و ساختار مديريتي حوزه بسيار جديتر از قبل مطرح شده است.
عضو هيئت علمي جامعة المصطفي العالميه بيان داشت: در حال حاضر انتظار مردم از حوزويان در مسئله نشر معارف ديني ارتقا يافته و بعد از پيروزي انقلاب اسلامي و استقرار حكومت ديني، دين وارد اجتماع و سياست شده است و طلاب بايد وظيفه خود را نسبت به بسط و گسترش معارف ديني در زمينههاي مختلف انجام دهند.
مقيمي همچنين تصريح كرد: امروز دنيا به سرعت در حال تحول است و آرا و انديشههاي بسياري منتشر ميشود و اگر حوزه علميه نتواند خود را با زمان مطابقت دهد، از دنيا عقب افتاده و ديگر نميتواند به شكل مطلوب به رسالت خود عمل كند.
وي با تاكيد بر لزوم استفاده حوزويان و طلاب از ابزارها و امكانات به روز، خاطرنشان كرد: حوزه بايد با استفاده از اين ابزارها و امكانات به روز از تمام ظرفيت خود استفاده كرده و در راه تحول حوزه، گامهاي اساسي بردارد./انتهاي پيام/