رمز ايستادگي ملت ايران وحدت است
به گزارش خبرنگار «شبکه خبردانشجو» از زنجان، سردار مجيد ارجمندفر پنجشنبه شب در مراسم يادواره شهداي شمال غرب كشور با اشاره به اينكه دشمنان نظام بر لياقت ملت ايران اذعان دارند، تصريح كرد: بيترديد اين خصلت ايرانيان چيزي غير از محوريت ولايت و رهبري نيست و مردم با پا به رکاب بودن در تمام عرصهها توطئههاي دشمن را افشاء ميکنند.
وي افزود: رمز پايداري و ايستادگي ملت بر روي پاي خود به لحاظ ولايت، اتحاد، يکپارچگي و برادري ما است كه اين نعمتها از جانب خداوند به ملت رسيده و تا زماني که خدا را داريم به کسي محتاج نخواهيم شد.
فرمانده سپاه انصارالمهدي(ع) استان زنجان در ادامه تصريح كرد: دشمنان انقلاب همواره به خاطر ترس از اين نعمتهاي ولايت و اتحاد و يکپارچگي و برادري است، كه همواره سعي كردند از اهرم تحريم و تهديد عليه مردم ايران استفاده کنند.
ارجمندفر با اشاره به رزمندگان زنجاني در هشت سال دفاع مقدس در عملياتهاي مختلف خاطرنشان کرد: شهداي زنجان در عملياتهاي دفاع مقدس بيشتر به رزمندگان غواص معروف هستند و اين از افتخارات زنجان محسوب ميشود./انتهاي پيام/