نداي «اي رهبر آزاده، آمادهايم آماده» در قم طنينانداز ميشود
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از قم، در اين بيانيه آمده است: قم را تاريخي ديگر بايد نوشت، قم امروز مغرورتر از هميشه مهمان نواز قدوم امام خود است، ديروز را ياور انقلاب بوديم، همراه سرداران نهضت خميني كبير (ره) در جبهههاي حق عليه باطل جنگيديم، دشمنان را بر خاك ذلت كشانديم، چشمان بدخواهان را كور كرديم، منافقان را شناختيم، در آبادي ايران اسلامي كوشيديم، فرهنگ ايران اسلامي را پاس داشتيم و امروز در سايه پرچم با عظمت ايران اسلامي راهي ديگر را پيش رو داريم.
شهردار قم در ادامه اين بيانيه مي افزايد: سفر يادگار امام (ره) و يادگار سالهاي حماسه و ايثار به استان قم براي مردم اين شهر مقدس پايان آرزوها و پايان لحظه شماريها است.
در ادامه اين بيانيه آمده است: مردم هميشه در صحنه قم براي دفاع از اسلام و ايران دسته دسته در تعظيم به نداي رهبر كبير انقلاب، امام راحل (ره) سرود ايثار و شهادت ميسرودند و امروز همچون گذشته زمزمه ايثار و شهادت را با نداي «اي رهبر آزاده، آمادهايم آماده» ميسراييم و بار ديگر با رهبر خود عهد ميبنديم تا پاي جان حافظ ايران اسلامي باشيم؛ امروز بوي عطر گل محمدي ترنم بخش شهرها، خانهها و دلهاي ما شده است.
اين بيانيه تصريح مي كند: امروز قشرهاي مختلف مردم در جاي جاي شهر مقدس قم در شوق ميزباني از رهبرشان يكپارچه شور، شوق، شعف و شادماني است و مردم با آذينبندي و نصب پارچه نوشتههايي كه بيانگر احساسات پاك مردم خونگرم اين ديار است، به استقبال رهبر فرزانه انقلاب رفتهاند؛ حضور مسرت بخش رهبر معظم انقلاب پس از سالها انتظار در قم، موجي از اميد را در دلهاي مشتاق مردم ايجاد كرده است.
شهردار قم در اين بيانيه روز 27 مهر را براي مردم قم تاريخي عنوان و تاكيد كرد: آري سفر رهبر معظم انقلاب اسلامي به قم و حضور در بين اقشار مختلف مردم، علاوه بر خير و بركات معنوي و آرامش روحي و رواني براي مردم قم، موجب از بين رفتن نگاههاي منفي به نظام مقدس جمهوري اسلامي و وفاداري به آرمانهاي امام خواهد شد؛ در اين روز مردم ولايتمدار قم كه در طول دوران قبل و بعد از انقلاب اسلامي، همواره با حضور در صحنههاي سياسي، اجتماعي و فرهنگي حماسه ساز بودهاند، اين بار نيز در استقبال و ميهمان نوازي از رهبر فرزانه خود، حماسه ساز خواهند بود و استقبال شايستهاي از مقتداي خويش خواهند داشت.
در بخش پاياني اين بيانيه خاطرنشان شده است: شهردار قم به همراه معاونان، شهرداران، مديران و كاركنان شهرداري با حضور در مراسم استقبال از ولي امر مسلمين ضمن تجديد بيعت با آرمانهاي امام راحل (ره)، آمادگي خود را براي خنثي كردن توطئههاي دشمنان و اجراي فرامين مقام معظم رهبري اعلام ميكند./انتهاي پيام/