دختران توجه ويژهاي به تزکيه نفس داشته باشند
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، دکتر شعباني ديروز در جشن «دختران، شکوفههاي نور» در بيرجند، خطاب به دختران جوان حاضر در جلسه تصريح کرد: شما از آن جهت که وظيفه خطير و مهم تربيت نسل را بر عهده داريد، بايد به موضوع خودشناسي، خودسازي و تزکيه نفس توجه ويژه اي داشته باشيد؛ چراکه يک دختر تا زماني که شناخت درستي از خود، خواسته ها و به طور کلي زندگي نداشته باشد، نمي تواند نسبت به يک ازدواج موفق و بعد از آن تربيت فرزند تصميم گيري درستي داشته باشد.
وي گفت: اين موضوع حتي در رابطه با مسائل شخصي دختران نيز اثرگذار است، بطوريکه دختراني که به تزکيه نفس و خودشناسي همت گماردهاند، در تحصيل، کار و روابط اجتماعي خود نيز موفق تر خواهند بود.
لازم به ذکر است، از سوي موسسه جوانان آستان قدس رضوي به شرکت کنندگان در اين جشن لوح فشرده «حرف ربط به جاي خط فاصله» و کتاب «ستاره هاي باغ خدا» به همراه ساير محصولات فرهنگي اهدا شد./انتهاي پيام/