اردوي دانشجويان ورودی جديد دانشگاه پيام نور بروجن برگزار شد
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد، در اين اردوي يک روزه فريدون طاهري، مسئول سازمان بسيج دانشجويي دانشگاه های استان طي سخناني به سؤالات و شبهات دانشجويان در خصوص وضعيت اقتصادي کشور، توزيع يارانهها و سياست کشور در منطقه خاورميانه پاسخ گفت.
همچنين حجت الاسلام عليرضا ملک محمدي، استاد اخلاق ضمن اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، با برگزاري کلاس اخلاق پيرامون، لزوم نيکي به پدر و مادر را تشريح کرد.
وی با تأکيد بر لزوم رعايت اخلاق و رفتار دانشجويي در دانشگاه، خاطرنشان کرد: اگر جوان در جواني خود انتخابي به وسعت ابديت نکند، به جواني خود خيانت کرده است.
لازم به ذکر است، در اين اردو کتاب «جوان و انتخاب بزرگ» با موضوع مباحث معرفت ديني از طرف سازمان بسيج دانشجويي استان به دانشجويان جديد اين دانشگاه اهداء شد.
در پايان نیز به کليه دانشجوياني که دراين اردو حضور داشتند، هداياي فرهنگي به رسم يادبود اهداء شد./انتهاي پيام/