آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۰۴۸۵
در هفتمین سفر استانی صورت گرفت

بازدید رییس جمهور از کارخانه در حال احداث کاغذسازی در شیراز

رییس جمهور در طی سفر به استان فارس، از کارخانه در حال احداث کاغذ سازی در شیراز بازدید کرد و با کارگران و مدیران کارخانه به گفتگو پرداخت.

بازدید رییس جمهور از کارخانه در حال احداث کاغذسازی در شیراز

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رییس جمهور در طی سفر به استان فارس، از کارخانه در حال احداث کاغذ سازی در شیراز بازدید کرد و با کارگران و مدیران کارخانه به گفتگو پرداخت. 

 

رئیس جمهور در بازدید از پروژه ساخت کارخانه کاغذسازی در زرقان فارس گفت: ویژگی این کارخانه این است که با استفاده از ضایعات و کاغذهای باطله می تواند بخشی از نیاز کشور را تامین کند.

 

وی در ادامه افزود: روا نیست که این سرمایه گذاری به دلیل ناتمام ماندن ۱۳ درصد از کل پروژه، به نتیجه نرسد. جای پرداخت تسهیلات بانکی همین جاست که هم اشتغال ایجاد می‌کند و هم با رونق تولید، نیاز کشور رفع می‌شود.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار