کد خبر:۹۸۱۶۳۱

گران شدن خودرو در پی نوسان قیمت ارز/ خرید و فروش در بازار راکد شد

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تهران گفت: نوسان قیمت ارز در روز‌های اخیر باعث رکود در بازار خودرو شده و تقریبا خرید و فروشی در این بازار انجام نمی‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سعید موتمنی در رابطه با وضعیت بازار خودرو پس از نوسان‌های اخیر قیمت ارز، گفت: وقتی قیمت ارز دچار نوسان می‌شود، فروشندگان یا قیمت فروش خودرو‌ها را افزایش می‌دهند و یا خودرویی برای فروش به بازار عرضه نمی‌کنند.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تهران افزود: در شرایط نوسان قیمت ارز و با توجه به تاثیر آن بر افزایش قیمت خودرو، معمولا خریداران نیز اقدامی برای خرید خودرو نمی‌کنند و بر این اساس خرید و فروش خودرو در بازار راکد می‌شود.

وی اظهار داشت: تا زمانی که قیمت ارز در کانالی ثابت نماند معمولا شرایط خرید و فروش خودرو در بازار راکد خواهد ماند.

موتمنی با بیان اینکه اکنون قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی در بازار افزایش یافته است، گفت: در روز‌های اخیر قیمت پراید و کوئیک حدود ۲ تا ۳ میلیون تومان و قیمت ۲۰۶ و ۲۰۷ دنده‌ای و اتومات بین ۵ تا ۶ میلیون تومان افزایش یافته است.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو با بیان اینکه قیمت خودرو‌های خارجی نیز افزایش یافته است، گفت: برای این خودرو‌ها با توجه به افزایش قیمت در روز‌های اخیر تقاضایی وجود ندارد.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار