کد خبر:۹۸۷۴۸۳

ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکن توسط تعاونی‌ها

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در قم اظهار داشت: در چهار سال آینده، ۴۰۰ هزار واحد مسکن، توسط تعاونی‌ها ساخته می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «مهدی مسکنی» از شرکت تعاونی توسعه عمران و زیر مجموعه آن و کشتارگاه صنعتی قم بازدید کرد و گفت: با ترویج، توسعه فرهنگ و برندسازی، بخش تعاون کشور، جان تازه‌ای خواهد گرفت.

وی گفت: هویت تعاون، طی سال‌های طولانی آسیب دیده و باید دوباره احیا شود.

معاون امور تعاون تصریح کرد: بخش تعاون کشور، با همگرایی، تشکیل اتحادیه‌ها و شبکه سازی تعاونی‌ها رشد و گسترش پیدا می‌کند.

مسکنی تاکید کرد: برای رسیدن به چشم انداز سهم ۲۵ درصدی تعاون از اقتصاد کشور و تحقق اصل ۴۴و۴۳ باید جهادی و با جدیت عمل کرد.

در این بازدید «محسن صابری مقدم» رئیس هئیت مدیره شرکت تعاونی توسعه عمران شهرستان قم، دغدغه، مشکلات و دستاورد‌های این تعاونی را بیان کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار