پذیرش 854 دانشجو در سال تحصیلی جدید در دانشگاه ايلام
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۲۵۹

پذیرش 854 دانشجو در سال تحصیلی جدید در دانشگاه ايلام

معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه ايلام گفت: امسال 854 دانشجو در مقاطع كارداني، كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا جذب اين دانشگاه شدند.  
علي اصغر نصرالله نژاد در گفت‌و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در ايلام، اظهار داشت: از 854 دانشجويي جذب شده در اين دانشگاه، 28 دانشجو در مقطع كارداني، 701 دانشجو در مقطع كارشناسي، 122 دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد و سه دانشجو در مقطع دكترا هستند.
 
وي هدف از شوراي آموزشي اين دانشگاه را جذب دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد و دكترا عنوان كرد و گفت: گروه‌هايي كه توان جذب دانشجو در مقطع كارشناسي ارشد و دكترا را دارند جهت اخذ مجوز اقدام كنند، تا زمينه براي فعاليت بيشتر در حوزه پژوهشي و رفع مشكلات و معضلات استاني فراهم شود.
 
معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه ايلام تصريح كرد: دانشكده‌ها و آموزشكده دامپزشكي در حال جمع آوري اطلاعات و نوشتن طرح توجيهي، جهت اخذ دانشجو در مقطع تحصيلات تكميلي هستند.
 
نصرالله نژاد بيان داشت: در تلاش براي اخذ مجوز حداقل پنج رشته در مقطع كارشناسي ارشد و در صورت امكان، يك رشته در مقطع دكترا از وزارت علوم، تحقيقات و فناوري هستيم.
 
وي به قانون جذب اعضاي هيئت علمي اشاره كرد و افزود: بنابه قانون جذب اعضاي هيئت علمي، كميته جذب در اين دانشگاه تشكيل و از گروه‌هاي آموزشي درخواست شد تا نياز خود را به جذب هيئت علمي جديد اعلام كنند.
 
معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه ايلام بيان داشت: تمامي رشته‌هاي مورد نياز در هر سال دو بار به صورت فراخوان عمومي در سايت وزارت علوم و سايت دانشگاه اعلام مي شود تا متقاضيان واجد شرايط جهت ثبت نام اقدام كنند.
 
نصرالله نژاد ادامه داد: حوزه آموزشي در مقاطع مختلف، آيين نامه‌هايي شامل قوانين واضح و روشن ازمرحله ثبت نام دانشجو تا فارغ التحصيلي دارد.
 
وي افزود: عدم مراجعه برخي دانشجويان به اين آيين نامه‌ها علاوه بر ايجاد مشكل براي خود آنها، سيستم آموزشي را نيز با مشكلاتي مواجه مي كند.
 
معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه ايلام تصريح كرد: دانشجويان نيازمند به مشورت، علاوه بر رجوع به آيين نامه‌ها مي توانند به معاون آموزشي دانشكده‌ها و استادان راهنما مراجعه كنند.
 
نصرالله نژاد خاطرنشان كرد: براي سرويس دهي به دانشجويان و استادان، در حال رايزني براي ايجاد سيستم نرم افزاري جديد آموزشي هستيم./انتهاي پيام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار