با راهاندازی خط تولید داروی سکته مغزی «ایسکمیک حاد» در یک شرکت دانشبنیان، ایران به دومین سازنده این داروی مهم شد. واردات این دارو، سالانه ۱۰ میلیون دلار ارز از کشور خارج میکند.
برای نخستین بار در کشور، محققان دانشگاه تهران و دانشگاه فردوسی مشهد در یک همکاری بین دانشگاهی موفق به ساخت واکسن نوترکیب تحت واحد آنفلوانزای H ۹ N ۲ با استفاده از مهندسی ژنتیک شدند.
ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی در راستای اجرای برنامههای مصوب خود به حمایت از رسانههای گوناگون اعم از کتاب ها، نشریات ترویجی، برنامههای تلویزیونی و رادیویی و مستندهای علمی میپردازد.
مدیر کل سیاستگذاری و برنامهریزی امور پژوهشی وزارت علوم گفت: برای اساتید جوانی که در پنج ساله اخیر استخدام شدند پژوهانه ویژهای تخصیص داده شده که مبلغ آن تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان است.
در برنامه حمایت از دستیابی به نمونهمحصول بدیع و نوظهور، بنیاد ملی علم ایران بنا دارد تا با حمایت از افراد بالقوه و بالفعل در زمینه دستیابی به نمونه محصول فناورانه، بدیع و نوظهور حمایت نماید.
بر اساس گزارش سال ۲۰۲۳ وایپو، تهران که در سالهای اخیر همواره در بین ۱۰۰ خوشه برتر علم و فناوری قرار داشته در تازهترین رتبه بندی این سازمان رتبه سی و چهارم را در بین ۱۰۰ خوشه برتر علم و فناوری کسب کرده که بالاترین رتبه در بین کشورهای منطقه آسیای جنوبی و مرکزی محسوب میشود.