به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسین نوش آبادی عصر شنبه در نشست فرصت های ایران پس از برجام که با حضور احزاب، تشکل های سیاسی، صنفی، اقلیت های دینی، سازمان های مردم نهاد و اصحاب رسانه برگزار شد، افزود: به طور کلی سیاست هایی که در برنامه ششم توسعه ابلاغ شده، مبننی بر 8 سرفصل و سه محور و 80 بند است که از این 80 بند 6 بند آن مربوط به امور فرهنگی است.
معاون حقوقی، پارلمانی و امور استان های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با طرح این سوال که آیا ما در دوران پسابرجام که با برنامه ششم توسعه همزمان شده است می توانیم به این سیاست ها نائل شویم؟ گفت: از این سیاست های شش گانه ای که در فرمایشات رهبری ابلاغ شده است، ارایه و ترویج سبک زندگی اسلامی – ایرانی، فرهنگ سازی درباره اصلاح الگوی مصرف و سیاست های اقتصاد مقاومتی و اجرای نقشه مهندسی فرهنگی کشور از جمله سیاست های مورد توجه در برنامه ششم توسعه است.
وی تهیه پیوست فرهنگی برای طرح های مهم در کشور، حضور موثر نهادهای فرهنگی دولتی و مردمی در فضای مجازی به منظور توسعه و ترویج فرهنگ، مفاهیم و هویت ایرانی- اسلامی و مقابله با تهدیدات، توجه ویژه به توسعه و تجلی مفاهیم، نمادها و شاخص های هویت اسلامی- ایرانی در ساختارهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور، حمایت مادی و معنوی از هنرمندان، نوآوران، محققان و تولیدکنندگان آثار و محصولات فرهنگی و هنری که مقوم اخلاق، فرهنگ و هویت اسلامی ایرانی و تلاش برای تبیین ارزش های انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و دستاوردهای جمهوری اسلامی را از دیگر سیاست هایی خواند که در برنامه ششم توسعه ابلاغ شده است.
نوش آبادی گفت: دولت نیز در مسیر تحقق این سیاست ها ساز وکارهای خود را چیده و در صدد انجام ، اجرا و تحقق آن است.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، به سه محور اساسی در سیاست های کلی و برنامه ششم توسعه اشاره کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی، پیشتازی در عرصه علم و فناوری و تعالی و مقاوم سازی فرهنگی است.
نوش آبادی یادآور شد: امروز از مطالبات رهبر معظم انقلاب، نظام و به تبع آن دولت تدبیر و امید است که چگونه بتوانیم به تعالی و مقاوم سازی فرهنگی بپردازیم.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دولت یازدهم به طور جدی موضوع اقتصاد مقاومتی را دنبال می کند تا با ساز و کار و تدابیر لازم بتوان به این هدف فرهنگی نایل شویم.