کد خبر:۱۱۲۲۸۶۱
در گفت و گو با دانشجو مطرح شد؛

صفریان: مانند یک مادر در کنار تکواندوکاران نونهال هستم + فیلم

مربی تیم ملی نونهالان تکواندو گفت: من به عنوان نه یک مربی بلکه باید مانند یک مادر در کنار ورزشکاران نونهال باشم تا نبود خانواده و دوستان را حس نکنند.

نیلوفر صفریان، مربی تیم ملی نونهالان تکواندو در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو گفت: در این روز عزیز به دلیل انتخاب من به عنوان برترین مربی دنیا در این مراسم از من تجلیل شد.


کد ویدیو





وی افزود: این روز را به بانوان کشورم و مادران سخت‌کوش که سعی می‌کنند پرچم جمهوری اسلامی ایران را در هرجای دنیا به اهتزاز در آورند تبریک عرض می‌کنم.

صفریان ادامه داد: خیلی خوشحال شدیم که در روز زن با حضور وزیر ورزش از ما تقدیر شد و این رویداد باعث می‌شود مربیان و ورزشکاران روحیه بگیرند و با اعتماد بنفس بالا به کار خود ادامه دهند.

وی در پایان اظهار داشت: من به عنوان نه یک مربی بلکه مانند مادر باید در کنار ورزشکاران نونهال باشم تا نبود خانواده و دوستان را حس نکنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار