زیر ساخت های ماشینی عدم رقابت کشورها در گذشته و امروز بوده است
به گزارش خبرنگار « شبکه خبر دانشجو » از شیراز، اسدالله عباسی، روز گذشته در همایش علمی کامپيوتر با موضوع واحد پردازش مرکزی و سیستم های خبره اظهار داشت: زیر بنای عصر فعلی، فناوری بوده که جهان را هدایت می کند و موتور عصر حاضر وگرانترین کالاست که هر کشوری در صورت توجه به این بخش به پیشرفت می رسد.
وی یکی از دلایل عدم رقابت کشورها در گذشته و حال را زیر ساخت های ماشینی دانست و خطاب به دانشجويان گفت: عصر جدید زمان و مکان نمی شناسد و برای وارد شدن به این اصل باید به زیر ساخت اطلاعات توجه کرد و در این راه گام برداشت تا حتی بدون تجربه صنعت وارد اطلاعات شده و جهش داشته باشید.
عباسی یکی از اهداف انجمن کامپیوتر را شناخت این رشته برای فتح قله های عصر ارتباطات دانست و از همگان خواست تا با توجه به سرعت علم در عصر انفجار دانش کاملاً هوشیار و به روز باشند.
رئيس دانشگاه پيام نور كازرون، اينترنت را شاخص ترین نماد عصر ارتباطات دانست و ابراز داشت: اينترنت در جامعه بشری تحول ايجاد كرده و حرف اول را درميان كشورها كمی زند.
رئيس دانشگاه پيام نور كازرون با بيان اينكه همه ی ما باید دقت کنیم که در جهان علم و دانش خود را طوری رقم بزنیم تا بتوانیم رتبه خوبی را در کشورها بدست بیاوریم ادامه داد: در این راستا از همه دانشجویان وارد عرصه پژوهش و دانش شوند و با عمل قاطعانه دانش خود را عملیاتی کنند و حامل پیامی نو برای جهانیان باشند.
همچنین در این همایش محمد کظیمی دبیر انجمن کامپیوتر دانشگاه پيام نور كازرون در مورد انجمن و فعالیت های اقدام شده و در دست اقدام توضیحاتی ارائه داد و گفت : این انجمن در اواخر ترم قبل تشکیل شد و در یک هفته با برگزاری کلاس های رفع اشکال و همچنین کلاس های رباتیک در جهاد دانشگاهی و یک سری مسابقه خود را نشان داد.
وی بيان داشت: در آینده هم شاهد فعالیت های انجمن در اردوهای علمی و به روز رسانی وبلاگ و تکمیل ربات مسیر یاب و ...خواهیم بود.
قابل ذکر است، در ادمه این همایش محمد ایمان جم نژاد در خصوص واحد پردازش مرکزی و رضا وزیری در خصوص سیستم های خبره توضیحاتی را ارائه کردند.
بنابر این گزارش، این همایش با نمایش رباط موسیقیدان و حرکت رباط مسیر یاب ساخته شده توسط دانشجویان به پايان رسيد./انتهای پيام/