کد خبر:۱۰۰۱۳۸۱
در اردوی آموزشی- تشکیلاتی جهاد اکبر

رستمی: اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل برای دولت انقلابی منتقد و حامی باشد

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل برای دولت انقلابی منتقد و حامی باشد.


به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در اردوی آموزشی- تشکیلاتی جهاد اکبر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل که در مشهد مقدس در حال برگزاری است گفت: اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل، مستقل از هرجریانی بوده و وابسته به جریان اصلی است پس این اتحادیه با وجود این استقلال باید برای دولت انقلابی منتقد و حامی باشد.

وی افزود: جهاد اکبر بیانگر خوش سلیقگی پیشکسوتان و مسئولین اسبق اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل است و اگر کسی فعال تشکیلاتی باشد، باید مبارزه و تلاش را از جهاد اکبر که مبارزه با نفس است شروع کند.

رستمی بیان کرد:باید مراقب بود که احتمال اشتباه و لغزش برای همه وجود دارد و طبق بیانیه‌ی گام دوم مقام معظم رهبری، آگاه باشید که خود سازی، همان تمدن سازی است؛ به شکلی که اگر خود سازی نباشد، به جامعه توجه و پرداخته نمی‌شود و تمدنی ساخته نخواهد شد.

وی همچنین بر لزوم پرداختن به کار تشکیلاتی تاکید کرد و گفت:جوانان و فعالان حوزه دانشجویی باید به تحکیم بنیان‌های اعتقادی بپردازند و سیرت شهدا را مایه انس و الگوی خود قرار بدهند. قوام تشکیلاتی نیاز به مراقبت دارد که باید مواظب کار‌های تشکیلاتی باشید؛ چرا که کار تشکیلاتی قدرت ایجاد خواهد کرد. باید در این راه، به دنبال دستگیری از دیگران و یارگیری از دانشگاه بود و باید به مفاهیم ارزشمندی همچون عدالت خواهی، جهاد تبیین، آزادی خواهی و استقلال طلبی که نیازمند بازسازی هستند توجه شود.

رئیس نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، با بیان تعریفی از جهاد تبیین خاطر نشان کرد: باید فضای عمومی و رسانه توسط سخن‌حق پر شود؛ البته این موضوع منافاتی با مطالبه گری ندارد و بخشی از جهاد تبیین مطالبه گری است. خروجی تشکیلات، باید فعالان سیاسی و فرهنگی حاضر درمیدان باشند و وظیفه نخبه‌پروری، به فراموشی سپرده نشود که الزامات جهاد تبیین، اخلاص، شناسایی میدان و به کارگیری تمام توان است.

رستمی در آخر به بازخوانی پیام امروز مقام معظم رهبری به انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا پرداخت و گفت: رهبری در این پیام فرمودند: رویداد‌های سیاسی و نظامی در این روزها، تشکیل‌دهنده‌ی بخشی از همان پیچ تاریخی جهان است که گمان آن رفته بود. نخبگان و زبدگان ملت بزرگ ما در این مرحله، حامل مسئولیت‌های ویژه‌اند.

وی اظهار کرد: در بخش دیگری از پیام رهبری آمده شناخت جبهه‌بندی‌ها و صف‌آرائی‌ها و انتخاب موضع درست، مسئولیت کوته‌مدت، و آمادگی برای نقش‌آفرینی در تحولات به سود جبهه‌ی حق، وظیفه‌ی میان‌مدت آنان است.
شما جوانان عزیز میتوانید در هر دو بخش بدرخشید و امید به انجمن‌هائی را که مزیّن به نام مبارک اسلام است، بارور نمایید.

گفتنی است؛ اردوی آموزشی تشکیلاتی جهاد اکبراتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل از ۲۱ لغایت ۲۷ اسفند ماه ۱۴۰۰ در شهر مشهد مقدس در حال برگزاری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار