آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۰۴۸۲

هاشمی: قیمت ۹۰ قلم دارو به نرخ قبل برگشت

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: ما به التفاوت قیمت حدود ۹۰ قلم دارو بعداز اصلاح قیمت به دلیل استفاده از ارز نیمایی، توسط بیمه‌ها پوشش داده نشد که با دستور رییس جمهور با سازمان‌های بیمه‌گر توافق شده که قیمت این ۹۰ قلم دارو به قبل برگردد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد هاشمی روز شنبه در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: با ارزان شدن قیمت ۹۰ قلم دارو، به گونه‌ای اعمال می‌شود که تفاوتی در پرداختی مردم از جیب نداشته باشد.

 محمدمهدی مدیر عامل بیمه سلامت ایران نیز به تحت پوشش قرار گرفتن ۱۰۰ قلم داروی جدید اشاره کرد و گفت: این دارو‌ها با افزایش قیمت دارو‌ها در سال گذشته، تحت پوشش بیمه نبودند که با این اقدام پرداخت از جیب مردم کاهش یافته است.

ناصحی افزود: در سال گذشته ۵۶۰ قلم دارو در کشور افزایش قیمت داشته اند که ۴۶۰ قلم از آن‌ها تحت پوشش بیمه قرار گرفت و ۱۰۰ قلم همچنان بدون پوشش بیمه‌ای باقی ماند که این اقلام دارویی هم از پوشش بیمه‌ای برخوردار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار