کد خبر:۱۰۱۲۸۷
بذرپاش:
متصدي امر ازدواج، جوانان و خانواده ها هستند
رئيس سازمان ملي جوانان در مراسم تجليل از فعالان حوزه ازدواج، متصدي ازدواج را جوانان و خانواده ها عنوان كرد و با اشاره به افزايش وام ازدواج به 5 ميليون تومان از سه ماه آينده گفت: دولت در زمينه ازدواج جوانان نقش تسهيل گري را دارد و اگر بخواهد نقش متصدي را ايفا كند همواره از ميزان تقاضا عقب خواهد بود.
به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، بذرپاش تأكيد كرد: در امر ازدواج به ترتيب فرد، خانواده، نهادهاي اجتماعي و در نهايت نهادهاي حاكميتي و مديريتي مسئوليت خواهند داشت.
وي با بيان اينكه دولت بايد در زمينه فرهنگي و نظام تسهيلاتي و رفاهي در عرصه ازدواج تلاش كند، افزود: انسجام در نظام فعالان و خيرين ازدواج از ديگر اقداماتي است كه مورد توافق قرار گرفته است و هم اكنون در قالب بنياد ملي ازدواج اين فعاليت ها هدايت مي شود.
دبير شوراي عالي جوانان با اشاره به اقدامات سازمان ملي جوانان در عرصه حساس سازي و فرهنگ سازي براي ازدواج آسان، آگاهانه، به هنگام و پايدار گفت: در هفته ازدواج سال 87 اقدامات فرهنگي مد نظر سازمان بوده كه در همين راستا نيز 900 سخنران فعال سازماندهي شده اند و قفسه كتابي با موضوع ازدواج براي حساس سازي رسانه ها و جامعه دانشگاهي پيش بيني شده است.
بذرپاش در پايان گفت: در سال 88 آموزش هاي پيش از ازدواج مورد توجه قرار گرفت و در سال جاري سازمان ملي جوانان در صدد فرهنگ سازي براي مهريه هاي 14 سكه اي بوده و هم اكنون 50 هزار نفر با مهريه 14 سكه در سايتي تحت همين عنوان ثبت نام كرده اند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.