آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۳۲۶۷
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان:

نمی‌توانیم زمان مشخصی برای پایان آواربرداری متروپل اعلام کنیم

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان گفت: نمی‌توانیم زمان مشخصی برای پایان آواربرداری متروپل اعلام کنیم؛ زیرا در هر مرحله آواربرداری باید کار جست‌وجو و نجات را انجام دهیم.

نمی‌توانیم زمان مشخصی برای پایان آواربرداری متروپل اعلام کنیم

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، وحید شعبانی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان با اشاره به آخرین وضعیت امدادرسانی در حادثه متروپل آبادان گفت: مراحل آواربرداری و عملیات امدادی در متروپل ادامه دارد. نیروهای جمعیت هلال احمر خوزستان از ابتدای وقوع این حادثه در محل حضور دارند و آواربرداری وارد فاز جدیدی شده است. در دو محور شمالی و شرقی همزمان دو کار در حال انجام است؛ نخست اینکه به وسیله ادوات و تجهیزات سنگین، آواربرداری سازه‌های بتنی بزرگ به منظور دسترسی به پیکرهای گرفتار در زیر آوار در حال انجام است.

وی افزود: تیم جست‌وجو و نجات به همراه تیم‌های آنست (سگ‌های زنده‌یاب) و تیم‌های تخصصی در این زمینه نیز در حال تلاش برای پیدا کردن پیکرها در زیر آوار هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان بیان کرد: از نظر تجهیزات، ادوات، عوامل لجستیک و نیروهای انسانی در سطح استاندارد قرار داریم؛ اما طول کشیدن آواربرداری مربوط به برخی مشکلات است؛ نخست اینکه بخشی از سازه باقی‌مانده ناپایدار است و آواربرداری غیراصولی موجب می‌شود که سازه فرو بریزد و ابعاد حادثه را چند برابر کند بنابراین این مساله موجب شده کمی کار طول بکشد.

شعبانی ادامه داد: برنامه‌ریزی به گونه‌ای انجام شده که آواربرداری مانع رسیدن به پیکرها نباشد. تلاش ما بر این است که با محوریت پیدا کردن پیکرها، کار آواربرداری انجام شود.

وی عنوان کرد: نمی‌توانیم زمان مشخصی برای پایان آواربرداری متروپل اعلام کنیم؛ زیرا در هر مرحله آواربرداری باید کار جست‌وجو و نجات را انجام دهیم. تلاش ما بر این است که در اولین فرصت در چند روز آینده این کار به سرانجام برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار