واقعه غدیرخم سرآغاز جنبش بشریت برای آرمان خواهی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۷۴۹
رئیس دانشگاه آزاد بندرلنگه:

واقعه غدیرخم سرآغاز جنبش بشریت برای آرمان خواهی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بندرلنگه واقعه غدیر خم را بزرگ ترین اتفاق دوران بشریت و سرآغاز جنبش بشریت برای آرمان خواهی دانست.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از بندرعباس، مهدی باقری امروز در مراسم جشن ولایت در این واحد دانشگاهی گفت: عید سعید غدیر خم بزرگ ترین اتفاق دوران بشریت است که اگر اتفاق نمی افتاد ما الان در این جایگاه نبودیم.
 
وی با بیان اینکه واقعه غدیرخم سرآغاز جنبش بشریت برای آرمانخواهی است، بیان داشت: امروز شیعیان جهان که از یاران صدیق حضرت علی (ع) هستند به معنای واقعی کلمه اسوه و الگو می باشند.
 
حجت الاسلام قائدی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان بندرلنگه نیز در استناد واقعه غدیرخم از قرآن و روایات معتبر اسلام، عظمت بشریت امروزی را مرهون وجود این امامان دانست.
 
وی گفت: اگر تلاش ها و از خودگذشتگی های ائمه معصومین نبود انسان ها در ورطه جهل و ظلمت گرفتار می شدند و هیچگاه به کمال نمی رسیدند.
 
لازم به ذکر است، جشن ولایت دانشگاه آزاد اسلامی بندرلنگه به میزبانی بسیج دانشچویی این دانشگاه با اجرای مولودی، طنز، موسیقی و مسابقه همراه بود./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار