کد خبر:۱۰۱۹۳۸
رييس اداره ايدز وزارت بهداشت:
گسترش موج سوم انتقال ايدز نگران كننده است
رئيس اداره ايدز وزارت بهداشت گفت: تغيير الگوي انتقال ايدز به ارتباط جنسي در بين جوانان نگران كننده و به موج سوم انتقال ايدز موسوم است.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبردانشجو» از بندرعباس، عباس صداقت شب گذشته در جمع دانشجويان دانشگاه آزاد اظهار داشت: برنامه كاهش آسيب با مداخله دانشجويان و جوانان بسيار تاثير گذار است.
وی در افزود: اگر بحران ها در جوانان و نوجوانان مديريت نشود در رفتارهاي پرخطر اعتياد و ارتباط جنسي قرار مي گيرند.
رئيس اداره ايدز وزارت بهداشت با هشدار به رسيدن موج سوم انتقال ايدز، بيان داشت: دانشجويان در اصلاح ناهنجاريها تاثيرگذار هستند.
صداقت تصریح کرد: دانشجويان و جوانان با تغيير نگرش و سالم سازي مي توانند خود را واكسينه كنند و بايد راه هاي توانمند سازي در مقابل ناهنجارها را آموزش ببيند و به ديگران در اين زمينه اطلاع رساني كنند.
مينو محرز رییس مركز تحقیقات ایدز نیز با اعلام آمار تقريبي ايدز در كشور، گفت: بر اساس آمار تخميني و با فرض اينكه حدود 80 هزار نفر به ايدز مبتلا هستند كه 20 هزار نفر شناسايي و 60 هزار نفر از ابتلا به اين بيماري بي اطلاع هستند.
وی با بیان این مطلب که در قدم اول باید نگرشهای منفی در رابطه با بیماران به نگرش مثبت تبدیل شود، افزود: انتقال از سرنگ مشترك معتادان و تماسهای جنسی از راههای مهم ابتلا به ایدز به شمار میروند./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰