آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۳۸۰۱
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران:

واکسن‌های دز یادآور باعث ایجاد لخته خون نمی‌شوند

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: واکسن‌های دز یادآور بویژه واکسن‌های ایرانی باعث لخته خون در مغز نمی‌شوند و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی اصغر اخوت روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری بیست و نهمین کنگره بین المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران که در هتل المپیک در حال برگزاری است، افزود: واکسن‌های کرونا انواع مختلفی دارد که در نوع خاصی از آن به میزان بسیار پائین ایجاد لخته خون در زنان جوان مشاهده شده است، ولی در کلیات واکسن‌های موجود، چنین چیزی مشاهده نشده است.


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این موضوع که منعی برای تزریق واکسن دز یادآور در هیچ یک از گروه‌های هدف به خصوص در جوانان وجود ندارد اظهار داشت: واکسن‌های ایرانی ترکیبی از ویروس ضعیف شده هستند و باعث ایجاد سکته مغزی در فرد نمی‌شوند.


دبیر بیست و نهمین کنگره بین المللی نورولوژی تصریح کرد: متاسفانه همه گیری بیماری کرونا باعث ایجاد آسیب‌های زیادی برای افرادی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند شد، به خصوص مبتلایان به سکته مغزی روند درمانشان به دلیل عدم مراجعه به مراکز درمانی به تعویق افتاد.


اخوت بیان داشت: در واقع کرونا ابتلا به سکته مغزی را افزایش داد، زیرا ۴.۵ ساعت اول درمان سکته مغزی مهم است و زمان طلایی یاد می‌شود که با تعویق افتادن این زمان باعث افزایش در سکته مغزی شد؛ و باید توجه داشت که درمان بیماران سکته مغزی اهمیت زیادی دارد و باید مبتلایان نسبت به تشخیص و درمان به موقع توجه جدی کنند.


وی با اشاره به اهمیت برگزاری همایش بین المللی نورولوژی تاکید کرد: در این همایش چهار روزه محور‌هایی مانند دمانس، عوارض عصبی کرونا، سکته مغزی، پارکینسون و ... با حضور سخنرانان داخلی و خارجی بصورت مجازی و حضوری در هتل المپیک در حال برگزاری است.


محمدرضا قینی، رئیس بیست و نهمین کنگره بین المللی نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران، در ادامه گفت: کرونا سیستم انعقادی و لخته‌ها را فعال، مغز را درگیر می‌کند، انواع و اقسام حالت التهابی مغز و سکته‌های مغزی و بروز تشنج سردرد را نیز افزایش داده است.


این متخصص مغز و اعصاب خاطرنشان کرد: افراد مراقبت‌های بهداشتی و تزریق واکسن کرونا را در اولویت قرار داده و نسبت به این بیماری بی توجه نباشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار