کد خبر:۱۰۲۴۲۰۷
تا پایان سال و با ساخت ۳۰ مرکز جدید محقق می‌شود

بهره‌مندی مردم مناطق محروم از ۲۵۰ مرکز بهداشتی و درمانی برکت

تعداد مرکز بهداشتی و درمانی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تا پایان امسال به ۲۵۰ مرکز می‌رسد.

محمد خوشه‌گیر، خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو/ تعداد مرکز بهداشتی و درمانی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تا پایان امسال به ۲۵۰ مرکز می‌رسد.


مدیرعامل بنیاد برکت ضمن بیان این مطلب افزود: با ساخت ۳۰ مرکز جدید در سال جاری، تعداد مراکز بهداشتی و درمانی برکت تا پایان سال ۱۴۰۱ به ۲۵۰ مرکز می‌رسد.


محمد ترکمانه تاکید کرد: این مراکز بهداشتی و درمانی شامل خانه و مرکز بهداشت، مرکز جامع سلامت، آزمایشگاه، پایگاه اورژانس، مرکز تجهیزات پزشکی، پایگاه سلامت و... می‌شوند.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، این بنیاد نسبت به ساخت ۲۷۵ مرکز بهداشتی و درمانی در کشور تعهد دارد که تا به امروز ۲۳۰ مرکز به بهره‌برداری رسیده و افتتاح شده است.


ترکمانه یادآور شد: ۶۵۰ منطقه روستایی تحت پوشش طرح‌های بهداشتی و درمانی بنیاد برکت قرار دارند و سهم بنیاد برای ساخت مراکز تعهد شده، یک‌هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال است.


وی با اشاره به ساخت مراکز بهداشتی و درمانی برکت در مناطق محروم و روستایی ۲۱ استان بیان کرد: استان‌های سیستان و بلوچستان، خوزستان و لرستان بیشترین سهم را از پروژه‌های پروژه‌های بهداشتی و درمانی برکت به خود اختصاص داده‌اند.


مدیرعامل بنیاد برکت یادآور شد: مراکز بهداشتی و درمانی برکت بر اساس اعلام نیاز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بر اساس شاخصه‌های سلامت این وزارتخانه در مناطق روستایی و کم‌برخوردار کشور ساخته می‌شوند.


ترکمانه تاکید کرد: بنیاد برکت با هدف توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، ارتقای شاخصه‌های سلامت و بهداشت و ارائه خدمات درمانی به مردم مناطق محروم و کم‌تر توسعه یافته، اجرای و تکمیل پروژه‌های بهداشتی و درمانی را در مناطق محروم و روستایی کشور دنبال می‌کند.


مدیرعامل بنیاد برکت در تشریح اقدامات جدید این بنیاد در حوزه عمرانی گفت: امسال تکمیل و ساخت ۱۰ هزار پروژه عمرانی و زیربنایی را در مناطق روستایی و محروم سراسر کشور در دستور کار داریم که تا پایان سال به بهره‌برداری کامل خواهند رسید.


وی ادامه داد: این طرح‌ها در ۳۱ استان کشور اجرا می‌شوند و ۴ هزار و ۵۰۰ روستا تحت پوشش فعالیت‌های بنیاد در حوزه‌های عمرانی و زیربنایی قرار دارند.


ترکمانه خاطرنشان کرد: بنیاد برکت نسبت به ساخت و تکمیل حدود ۵۷ هزار پروژه عمرانی و زیربنایی شامل مدرسه، بیمارستان، کتابخانه، دارالقرآن، آزمایشگاه، مسجد، پایگاه اورژانس، مصلی، خانه بهداشت، حوزه علمیه، خانه عالم، مرکز تجهیزات پزشکی، پایگاه سلامت، مرکز بهداشت، مرکز جامع سلامت، احداث پل، راه‌سازی و آب‌رسانی در مناطق محروم و روستایی کشور تعهد دارد که از این تعداد، بیش از ۴۲ هزار طرح را تکمیل و به بهره‌برداری رسانده است.


به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، مجموع سهم این بنیاد برای ۵۸ هزار و ۷۰۰ پروژه عمرانی و زیربنایی تعهد شده بالغ بر ۲۸ هزار میلیارد ریال است که تاکنون ۲۱ هزار و ۸۰۰ ملیارد ریال آن پرداخت شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار