حادثه صبح شنبه در مترو به علت تغییر جهت پله برقی نبود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۴۳۴۲

حادثه صبح شنبه در مترو به علت تغییر جهت پله برقی نبود

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه صحبت‌های منتشر شده به نقل از سخنگوی اورژانس کشور را تکذیب کرد.
حادثه صبح شنبه در مترو به علت تغییر جهت پله برقی نبود

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه ضمن تکذیب صحبت‌های منتشر شده به نقل از آقای مجتبی خالدی سخنگوی محترم اورژانس کشور که حرکت ناگهانی و خلاف جهت پله برقی ایستگاه دروازه دولت را علت حادثه صبح شنبه بیان کرده بود تاکید کرد: در ساعت ۰۸:۰۲ شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۰۸، تعدادی از مسافران به دلیل ازدحام و عدم تعادل یکی از مسافران و افتادن وی بر روی سایرین، در پله برقی ۰۱۶ ایستگاه دروازه دولت دچار آسیب دیدگی شدند که سریعا پس از کمک‌های اولیه و تماس با اورژانس تهران هفت نفر برای تکمیل مراحل درمان به بیمارستان‌های سینا و فیروزگر منتقل شدند.

پس از بروز حادثه، این پله برقی توسط تکنسین‌های فنی به دقت مورد بررسی قرار گرفت و نقص فنی در آن گزارش نشد، همچنین با بررسی صحبت‌های حاضرین در صحنه مشخص شد که عدم تعادل یکی از مسافران و افتادن وی، تنها علت این اتفاق بوده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار