نمايشگاه «عطر و شيشه» در دانشگاه صنعتي سهند تبريز برپا مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۵۲۸

نمايشگاه «عطر و شيشه» در دانشگاه صنعتي سهند تبريز برپا مي‌شود

نمايشگاه حجاب و عفاف با عنوان «عطر و شيشه» سه شنبه، 9 آذر ماه جاري در دانشگاه صنعتي سهند تبريز برپا مي‌شود.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از تبريز، نمايشگاه حجاب و عفاف با عنوان «عطر و شيشه» شامل عكس و پوستر در خصوص حجاب حاوي قوانين پوشش در دانشگاه هاي مختلف جهان، پوشش در سير تاريخ، پوشش در اديان و وصيتنامه شهدا در خصوص حجاب است.
 
بر اساس اين گزارش، نمايشگاه «عطر و شيشه» دانشگاه صنعتي سهند تبريز داراي هشت غرفه است كه مي توان به غرفه محصولات فرهنگي، پوشش حجاب، cd و نرم افزار حجاب اشاره كرد.
 
لازم به ذكر است، اين نمايشگاه به همت بسيج دانشجويي دانشگاه صنعتي سهند و با همكاري امور فرهنگي اين دانشگاه سه شنبه، نهم آذر ماه جاري در محوطه دانشگاه علوم پايه افتتاح شده و به مدت يك هفته ادامه دارد./انتهاي پيام/ 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار