آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۶۱۱۲
ستاری مطرح کرد

جذب مراقب بهداشت مدارس از طریق کنکور

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: برای اولین بار ۳۲۰ نفر مراقب بهداشت متعهد خدمت از طریق کنکور سراسری پذیرش می‌شود.
جذب مراقب بهداشت مدارس از طریق کنکور

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یکی از چالش‌هایی که وزارت آموزش و پرورش مخصوصاً در سال‌های اخیر با آن مواجه بوده است؛ کمبود نیروی انسانی مخصوصاً در سمت‌هایی همچون مسئول مراقب بهداشت، معلمان پرورشی و سرایدار است.

صادق ستاری فرد سخنگوی وزارت آموزش و پرورش و معاون تربیت بدنی و سلامتی این وزارت‌خانه در پیامی در شبکه‌های اجتماعی از تعامل با وزارت بهداشت برای جذب ۳۲۰ مراقب بهداشت خبر داده است.

متن این پیام بدین شرح است.

با همکاری معاونت آموزش وزارت بهداشت، حمایت دو وزیر، دانشگاه بزرگ فرهنگیان و مرکز نیروی انسانی برای اولین بار ۳۲۰ نفر مراقب بهداشت متعهد خدمت از طریق کنکور سراسری پذیرش می‌شود.

ستاری فرد افزود: تاکنون فقط آزمون استخدامی ماده ۲۸ امکان پذیر بود. خدا را شاکرم که عنایت خاص داشت و سپاسگزار همه همراهان هستم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار