کد خبر:۱۰۳۱۶۳۸
رئیس شورای شهر تهران:

وضعیت در مرز‌ها مناسب است

رئیس شورای شهر تهران گفت:وضعیت در مرز‌ها مناسب است و شهرداری به اندازه اعتبارات خود هزینه می‌کند و به زائران خدمات ارائه می‌دهد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در حاشیه نود و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر و در جمع خبرنگاران با اشاره به واکنش برخی اعضای شورای پنجم درباره اظهارات خود گفت: صحبت‌های من واقعیتی بود که بیان کردم و کاملاً مشخص است.

وی ادامه داد: وقتی ۶ هزار دستگاه اتوبوس در پایان دوره چهارم به هزار و ۸۲۸ دستگاه می‌رسد چه می‌توان گفت؟ وقتی انبار‌های مترو خالی از قطعات می‌ماند چه باید کرد؟ آیا باید بگوییم وضع ما بسیار خوب است؟ نیاز به گفتار مجدد و سر و صدا نیست.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه کسانی که گفتند مناظره می‌کنند می‌توانند با خودشان مناظره کنند گفت: مجدد گزارش سال ۱۴۰۰ در خصوص مترو و پروژه‌ها را دیده‌ام. پروژه یادگار امام (ره) تعطیل شد و گفتند که ما اهل کار نیستیم و این را ثابت کردند.

چمران تصریح کرد: آنچه برای ما مهم است مردم هستند. نمی‌دانم چرا این موضع گیری‌ها انجام می‌شود. من برای این افراد احترام قائل هستم و محترمانه برخورد کردم و باید تندخویی‌ها را از آن‌ها پذیرفت.

چمران در پاسخ به اینکه آیا جلسه سه شنبه شورا تعطیل خواهد شد گفت: با توجه به اینکه ممکن است برخی اعضا عازم عراق شوند، امروز رأی گیری صورت می‌گیرد و ا حتمال تعطیلی شورا وجود دارد.

وی با اشاره به شلوغی در مرز‌ها و ارائه خدمات تصریح کرد: وضعیت در مرز‌ها مناسب است و شهرداری به اندازه اعتبارات خود هزینه می‌کند و به زائران خدمات ارائه می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار