آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۳۴۹۱
رئیس کل دادگستری استان فارس:

متهمان پرونده نوجوان ۱۶ ساله زرین‌دشتی در حضور وکلا تفهیم اتهام شدند

رئیس کل دادگستری استان فارس ضمن تشریح حادثه تعرض به نوجوان ۱۶ ساله در زرین‌دشت گفت که متهمان این پرونده در حضور وکلا تفهیم اتهام شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام و المسلمین سید کاظم موسوی با بیان اینکه پس از اطلاع مقام قضایی از وقوع حادثه نیز بلافاصله تمهیدات لازم جهت بازداشت مظنونین انجام شده است و در کمترین زمان ممکن متهمین که توسط متوفی نام برده شده بودند بازداشت شدند، گفت: هم اکنون پرونده در دو بخش مجزا یعنی موضوع آدم ربایی و فوت این نوجوان و همچنین موضوع تعرض در مراجع ذی صلاح قضایی در حال پیگیری است.

وی همچنین با اشاره به اینکه نحوه واقع شدن فوت و علت تامه آن در دست بررسی دقیق و کارشناسی است، گفت: دلایل اولیه حکایت از قرائنی در خصوص خودکشی دارد،اما آنچه مسلم است اینکه اظهار نظر قطعی در این باره مستلزم اعلام نظریه کارشناسی پزشکی قانونی است.

رئیس کل دادگستری استان فارس با تأکید بر اینکه سایر اتهامات مطرح در این پرونده از جمله موضوع تعرض و آدم ربایی با دقت نظر ویژه‌ای در حال رسیدگی است، گفت: اتهام آدم ربایی به متهمین تفهیم شده و این بخش از پرونده در دادسرای زرین دشت رسیدگی و قرار مجرمیت صادر شده است که پس از تأیید دادستان کیفرخواست صادر خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان فارس با بیان اینکه بخش مهم پرونده یعنی اتهام تعرض در صلاحیت دادگاه کیفری یک استان است، گفت: جلسه تفهیم اتهام با حضور وکلای متهمین و شاکی پرونده در شعبه ۴ دادگاه کیفری یک استان مستقر در شهرستان داراب برگزار شده است.

وی خاطرنشان کرد: رسیدگی به این پرونده در حداقل زمان قانونی ممکن و با رعایت موازین شرعی و قانونی در دستور کار دادگستری استان فارس قرار دارد.

رئیس کل دادگستری استان فارس با بیان اینکه در دیدار با خانواده نوجوان ۱۶ ساله تأکید کردیم این موضوع را با حساسیت ویژه دنبال خواهیم کرد افزود: احقاق حقوق خانواده مرحوم و مجازات قاطع، قانونی و بازدارنده عاملان این واقعه تلخ هدف و اولویت ما در دادگستری استان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار