کد خبر:۱۰۳۴۲۷۴
کاشانی‌پور در گفتگو با دانشجو تشریح کرد؛

عمده‌ترین چالش‌های منطقه ۲۱ تهران چیست؟

شهردار منطقه ۲۱ پایتخت با بیان نکاتی عمده‌ترین چالش‌ها و مشکلاتی که این منطقه از شهر با آن مواجه است را توضیح داد.

حسین کاشانی‌پور شهردار منطقه ۲۱ شهر تهران در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: یکی از بزرگترین چالش‌های منطقه بیست و یک که با آن مواجه هستیم این است که هیچ کدام از دستگاه‌های خدمت رسان در این منطقه واقع نشده‌اند.

وی تصریح کرد: منطقه بیست و یک تهران آموزش و پرورش، تبلیغات اسلامی، اداره ارشاد اسلامی، ثبت احوال و سایر مجموعه‌های این شکلی به طور مستقل را ندارد و فقط اینجا یک نهاد شهرداری وجود دارد.

شهردار منطقه ۲۱ همچنین خاطرنشان کرد: بعضی از دستگاه‌ها مثل کمیته امداد امام خمینی (ره) در این منطقه یک دفتر دارند و تراکم انتظارات در اینجا متوجه شهرداری منطقه است. 

کاشانی‌پور در ادامه یادآور شد: مردم فکر می‌کنند تنها دستگاه و نهادی که در منطقه ۲۱ وجود دارد باید پاسخگوی همه مسائل باشد و این یک بحثی است که واقعا چالش برانگیز است و البته این به معنی ناراحتی ما از این موضوع نیست.

وی تأکید کرد: ما تا کنون برای توسعه خدمت تلاش کردیم و اگر سایر مجموعه‌های یاد شده هم در منطقه بیست و یک باشند بهتر می‌توان به مسائل مختلف رسیدگی کرد.

شهردار منطقه بیست و یک اضافه کرد: به عنوان مثال اگر آموزش و پرورش در این منطقه به طور مستقل حضور داشته باشد می‌تواند نسبت به توسعه فضاهای آموزشی دقت بیشتری داشته باشد و تاثیر حضور دیگر مجموعه‌ها هم به همین شکل خواهد بود. 

کاشانی‌پور تصریح کرد: پایین بودن نساب برخورداری منطقه بیست و یک تهران نسبت به معدل شهر تهران از امکانات، پارکها و سطح سایر امکاناتی که وجود دارد چالش دیگری است که در این منطقه با آن روبرو هستیم. 

وی اضافه کرد: ما در منطقه بیست و یک، یک سینما و سالن اجتماعات مستقل نداریم و اندیشه سرایی که از قبل وجود داشته است، هم اکنون به ۳ قسمت تقسیم شده و یک قسمت از آن توسط ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) به مزایده گذاشته شده است و یک قسمتی از آن هم در اختیار سازمان مسکن و شهرسازی قرار دارد و بخشی هم در اختیار شهرداری است.

شهردار منطقه ۲۱ یادآور شد: در حال حاضر بخش خصوصی یک ساختمانی را با سالن سینما می‌سازد و شهرداری هم در این موضوع کمک کننده است و واقعا نساب برخورداری کم است.

کاشانی پور تاکید کرد: کیفیت بوستان‌های منطقه بیست و یک نسبت به بوستان‌های مرکز شهر تهران پایین تر است و به دلیل این عقب ماندگی و با کسری آبی که داریم اگر بخواهیم بوستان‌ها را بهسازی کنیم همان بودجه نگهداشت برای این کار کفایت نمی‌کند و باید سرمایه گذاری بالاتری انجام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار