کد خبر:۱۰۳۴۳۶۹
رئیس سازمان بهزیستی مطرح کرد

بهبود خدمات مورد نیاز برای افراد کم شنوا

قادری گفت: با الهام گرفتن از قوانین، ظرفیت‌های موجود را برای بهبود خدمات مورد نیاز افراد دارای آسیب‌های شنوایی بکار می‌گیریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد علی قادری گفت: در تمامی قوانین مرتبط با حقوق افراد دارای معلولیت از جمله قانون حمایت از حقوق معلولان و کنوانسیون حقوق افراد دارای معلولیت صراحتا بر نقش دولت‌ها در فراگیرسازی امکانات جامعه برای افراد معلول، از جمله گروه‌های ناشنوا و کم شنوا تاکید شده و دولت سیزدهم نیز در چارچوب سیاست‌ها و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تلاش می‌کند تا با الهام گرفتن از این قوانین، ظرفیت‌های موجود راجهت بهبود کمی و کیفی خدمات مورد نیاز افراد دارای آسیب‌های شنوایی را بیش از پیش بکار گیرد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در همین راستا اقدامات مختلفی از سوی سازمان بهزیستی صورت گرفته که توسعه خدمات توانبخشی در کلینیک‌های تخصصی، ارائه خدمات توانپزشکی، آموزش مترجمان زبان اشاره در سراسر کشور و آموزش مهارت‌های زندگی روزمره به ویژه شیوه‌های ارتباط تلفیقی (لب خوانی و زبان اشاره)، حمایت از برنامه‌های حرفه آموزی و اشتغال ناشنوایان را می‌توان از جمله این فعالیت‌ها برشمرد.

وی تصریح کرد: جای تردید نیست که فراگیر سازی خدمات مورد نیاز افراد ناشنوا و کم شنوا و پیشرفت در مسیر ساختن جامعه‌ای برای همه، جامعه‌ای که حضور فعالانه ناشنوایان در تمامی عرصه‌های آن بروز می‌یابد، مستلزم همیاری تمامی بخش‌ها اعم از نهاد‌های قانون گزار و دستگاه‌های اجرایی است که امید است در راستای اهداف متعالی دولت سیزدهم شاهد تحقق آن باشیم.

گفتنی است هشتم مهر مصادف با ۳۰ سپتامبر، روز جهانی ناشنوایان است؛ روزی که به شعار " پیش به سوی جوامعی با مشارکت همه " مزین شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار