کد خبر:۱۰۳۵۰۲۲

تفاهم‌نامه کمیته امداد و مرکز تحول و پیشرفت ریاست جمهوری

کمیته امداد و مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری با هدف زمینه‌سازی بکارگیری طرح‌های فناورانه و نوین در توسعه اشتغال جامعه هدف، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری با هدف زمینه‌سازی بکارگیری طرح‌های فناورانه و نوین در توسعه اشتغال جامعه هدف با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و سیروس وطنخواه مقدم، رئیس مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری به امضا رسید.

رئیس کمیته امداد در این مراسم با اشاره به شعار سال «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» گفت: کمیته امداد مصمم است در موضوع اشتغال یک ورود جدی به عرصه نوآوری و فعالیت‌های دانش‌بنیان داشته باشد.

وی با اشاره به فعالیت حدود ۳۰۰ نوع شغل متنوع در خانواده‌های تحت حمایت افزود: به منظور پایدارسازی مشاغل ایجاد شده، ضروری است تحولی در طرح‌های اشتغال با رویکرد نوآوری ایجاد شود.

بختیاری با بیان اینکه سقف تسهیلات اشتغال مددجویان در سال جاری به ۳۰۰ میلیون تومان در مشاغل پایدار تا سقف پنج هزار میلیارد تومان از منابع، افزایش یافته است، اظهار کرد: شناسایی، تسهیل و توسعه مشاغل جدید برای اقشار نیازمند با استفاده از طرح‌های فناورانه در تفاهم‌نامه با مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، پیگیری می‌شود.

رئیس کمیته امداد بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت اندیشگاهی کشور برای ایجاد تحول در طرح‌های اشتغال تاکید کرد و گفت: نوآوری باید در زنجیره تولید جاری و ساری شود؛ امسال ۱۱،۵ درصد پیله‌تر کشور بدست مددجویان کمیته امداد تولید شد و زنجیره ارزش این صنعت تا بافت فرش دستی مددجویان که ثبت جهانی شده است، ادامه دارد.

وی کشت گلخانه‌ای را از دیگر ظرفیت‌ها برای ورود نوآوری دانست و خاطرنشان کرد: در موضوع دامداری نیز مددجویان کمیته امداد حدود سه میلیون دام سبک در اختیار دارند که با ورود فناوری‌های جدید و دانش‌بنیان فضای توسعه در این صنعت فراهم است.

بختیاری به راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی برای مددجویان اشاره کرد و ادامه داد: راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس برای مددجویان اگرچه اشتغال محسوب نمی‌شود، اما به درآمد پایدار و ماندگاری در روستا‌ها می‌انجامد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار