مطالعه و ژرف بینی دانشجویان ایران بسیار بالاست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۵۴۹
آيت الله نوري همداني:

مطالعه و ژرف بینی دانشجویان ایران بسیار بالاست

آیت الله نوری همدانی در دیدار با دانشجویان گیلان، اظهار داشت: درک و فهم، مطالعه و ژرف بینی دانشجویان ایران بسیار بالا است.
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» از گيلان، آیت الله نوری همدانی در دیدار با دانشجویان گیلانی که عصر امروز در مصلی امام خمینی(ره) رشت برگزار شد، انقلاب اسلامی را احیاگر اسلام نبوی و علوی دانست و گفت: علم و جهاد دو بازوی انقلاب برای عزت آفرینی در دنیای اسلام است.
 
این مرجع تقلید عالیقدر شیعه، با تاکید بر ضرورت شناخت نیروی علم و فرهنگ در پیروزی انقلاب، اظهار کرد: در زمانی که در تمام اروپا یک دانشگاه، کتابخانه و دانشمند بنام نبود، اسلام با نور علم دنیا را روشن کرد.
 
آیت الله نوری همدانی به فراوانی نام های عربی در نامگذاری مباحث علمی در علوم مختلف اشاره کرد و افزود: اسامی اعضای بدن، مباحث جبر و مقابله در ریاضی، نامه های صور سماوی و فیزیک نوعاً عربی است.
 
وی بنیانگذار علم و تمدن در جهان به ویِه غرب را مسلمانان خواند و خاطر نشان کرد: برخی گمان می کنند علوم روز دنیا از غرب به ایران آمده است، در حالی که علوم مختلف در دامان عالمان  مسلمان پرورش یافته است.
 
این مرجع تقلید عالیقدر شیعه،  با بیان اینکه دنیا وامدار دانشمندان مسلمان است، افزود: در حوزه جهاد  نیز، اسلام جهادگرانی تربیت کرده که در دوره های مختلف زمانی به مراکز استبداد و ظلم  هجوم بردند.
 
آیت الله نوری همدانی در باره استفاده ابزاری شاهان پیش از انقلاب  از اسلام، اعلام کرد: شرق در برابر قدرت و نفوذ اسلام تسلیم شد و غرب به واسطه زیاده خواهی  تسلیم اسلام نشده است.
 
این مرجع تقلید عالیقدر شیعه،  با غلط خواندن این اندیشه که تنها راه نجات و پیشرفت پیروی از غرب است، اظهار داشت: غرب بسیاری از علوم را که منشا اسلامی و ایرانی دارد به نفع خود مصادره کرده است.
 
وی انقلاب اسلامی ایران را انقلاب تجدید حیات و قدرت اسلام توصیف کرد و گفت: علم، دانش، ژرف بینی و  جهاد از ارکان قدرت اسلام هستند  دانشجویان، نخبگان و علما باید با موقعیت شناسی در این مسیر ها گام بردارند.
 
آیت الله نوری همدانی تولید علم در زمینه های دانش هسته ای و تولید سلول های بنیادی را نتیجه تقویت قدرت علمی ایران در نتیجه انقلاب دانست و گفت: امروز اقتدار وعظمت ایران در دنیا بسیار روشن  است.
 
وی پدید آمدن سازمان ملل، شورای امنیت و حق وتو را برای غرب  بعد از جنگ جهانی دوم جریانی هدفمند برای به سلطه کشیدن ملت های مظلوم اعلام و اذعان کرد: تنها کسی که در عصر توانست غرب را کنار بزند و با فریاد با صلابت خود غرب را به دنیا بشناساند امام خمینی(ره) بود.
 
این مرجع تقلید عالیقدر شیعه، بهانه ها، تحریم ها و تهدیدهای غرب را ناشی از ترس از تجدید قدرت اسلام دانست و گفت: غرب می ترسد اسلام دوباره به همان موقعیت بلند خود برسد و سعی می کند که چراغ علم را در دنیای اسلام خاموش کند.
 
وی اضافه کرد: پروژه اسلام هراسی می خواهد همه ترفند های خود را به کار بنند تا ایران رشد نکند و قدرت نیابد.
 
آیت الله نوری همدانی تاکید کرد: در نتیجه شدت گرفتن جریان فکر و اندیشه و بیداری دانشجویان مسلمان اسلام و ایران قدرت سابق را پیدا خواهند کرد.
 
وی با بیان اینکه نسل سوم انقلاب از نسل دوم آن انقلابی ترند، اظهار داشت: درک و فهم، مطالعه و ژرف بینی دانشجویان ایران بسیار بالا است.
 
این مرجع تقلید عالیقدر شیعه، با اشاره به رهنمود های مقام معظم رهبری در خصو تدوین علوم انسانی، بیان داشت: علمی که در دانشگاه ها است از غرب گرفته شده است در حالی که ما فرهنگ مستقل داریم.
 
وی تصریح کرد: دانشجویان و اندیشمندان سعی کنند در تدوین علوم انسانی از فرهنگ خود سرمایه علمی ایجاد کنند.
 
آیت الله نوری همدانی با بی اثر خواندن فتنه ها، اعلام کرد: آگر بصیرت داشته باشیم و مقاوم باشیم فتنه ها را پشت سر خواهیم گذاشت./انتهاي پيام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار