آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۵۸۶۱
براساس اطلاعیه دانشگاه؛

کلاس‌های درسی کاردانی و کارشناسی دانشگاه بوعلی تا ۲۳ مهر مجازی است / کمبود آب مانع برگزاری حضوری کلاس‌ها

برگزاری کلاس‌های مجازی در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه بوعلی به دلیل عدم امکان تأمین آب در دانشگاه، تا ۲۳ مهر تمدید شد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، برگزاری کلاس‌های درسی دانشجویان کاردانی و کارشناسی به صورت مجازی در دانشگاه بوعلی سینا تا ۲۳ مهر تمدید شد.

براساس اطلاعیه این دانشگاه، تصمیم بر ادامه آموزش مجازی در این دانشگاه به دلیل عدم امکان تأمین آب مورد نیاز در دانشگاه اتخاذ شد است.

در این اطلاعیه تأکید شده که همه کلاس‌هایی که به دلیل ایجاد اختلال در اینترنت، تشکیل نشود، بعدا به صورت جبرانی برگزار خواهد شد.

گفتنی است کلاس‌های درسی دانشجویان تحصیلات تکمیلی از امروز، ۱۶ مهر به صورت حضوری آغاز شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار