به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی محمدعلی رضوی، عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی را به عنوان رئیس جدید موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی منصوب کرد.
رضوی عضو گروه مهندسی و فیزیک مواد غذایی در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی است. او تحصیلات کارشناسی خود را در دانشگاه فردوسی مشهد، کارشناسی ارشد در دانشگاه تهران و دکتری را در دانشگاه فردوسی گذرانده است.
او قبلا عضو کمیسیون کارگروه علوم و صنایع غذایی وزارت علوم بوده، مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران را سردبیری کرده و در سمتهای معاونت آموزشی و دانشجویی دانشگاه نیشابور و مدیریت گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی در دانشگاه فردوسی خدمت کرده است.