16 آذر نماد جنبش دانشجویانی است که پرچم مبارزه علیه استکبار را به احتزاز در آورده‌ا‌ند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۹۸۴
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رشت:

16 آذر نماد جنبش دانشجویانی است که پرچم مبارزه علیه استکبار را به احتزاز در آورده‌ا‌ند

بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رشت با صدور بیانیه‌ای به مناسبت 16 آذر اعلام کرد: 16 آذر نماد جنبش دانشجویاني است که از دیر باز تاکنون پرچم مبارزه علیه استکبار جهانی و جیره خواران فرومایه داخلی و خارجیشان را به احتزاز درآورده اند.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از رشت ، در این بیانیه آمده است: 16 آذر 1332 یادآور بزرگمرد و آرمانخواهی دانشجویانی است که حضور نیکسون، معاون رئیس جمهور آمریکا، نماد استکبار و امپریالیسم جهانی را تاب نیاوردند و جسورانه ابهت پوشالی شیطان بزرگ را به سخره گرفتند.
 
اين بيانيه مي افزايد: 16آذر تنها نماد دانشجویان شهید نیست، نماد جنبش دانشجویی است که از دیر باز تاکنون پنجه در پنجه اربابان زر و زور و تزویر جهانی افکنده اند و پرچم مبارزه علیه استکبار جهانی و جیره خواران فرومایه داخلی و خارجیشان را به احتزاز در آورده اند.
 
اين بيانيه عنوان كرده است: امروز 57 سال از نقش بستن خون یاران دبستانی مان بر روی سنگفرش های دانشگاه تهران می گذرد. 57 سالی که با فراز و فرودهای بسیاری همراه بود در برهه هایی از تاریخ از جمله سال های 74 تا 84 با نهایت تاسف به ابزاری در دست سیاست بازان تبدیل شد و در تنزلی آشکار به پیاده نظام احزاب سیاسی سودجو بدل گشت.
 
اين بيانيه تاكيد كرده است: اکنون در شرایطی که فتنه ها از هر سو نظام مقدس جمهوری اسلامی را فرا گرفته و ناحق در صدد جلوه دادن خود می باشد، جنبش های دانشجویی به عنوان قشر آگاه جامعه وظیفه ای صد چندان بر دوش دارد تا با نصب العین قرار دادن منویات حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای مبنی بر مسلح شدن به سلاح بصیرت از سوء استفاده مجدد از دانشجو و دانشگاه جلو گیری کند و در شرایطی که جنگ سخت دشمن تبدیل به جنگ نرم شده به عنوان افسران جنگ نرم در خط مقدم مقابله با فتنه گران و آشوب طلبان داخلی و خارجی با تمام توان از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع كنند.
 
اين بيانيه در پايان خاطرنشان كرده است: یک بار دیگر استکبار جهانی به همراه ایادی داخلی اش ثابت کردند که در مقابل منطق اسلام راهی جز منطق زور ندارند ، ظاهر قرآن را می سوزانند خیال می کنند که منطقش را پاسخ گفته اند و استادان انقلابی مان را به بدترین شکل ترور می کنند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار