
مقتدایی در گفتگو با دانشجو:
عربستان از خویشتنداری ایران سوء استفاده نکند
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: انتقاد جدی به رفتارهای حاکمان سعودی داریم. ایران توان مقابله دارد، اما خویشتنداری کرده است.
عباس مقتدایی نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو٬ درباره نقش عربستان در مدیریت آشوبهای اخیر اظهار کرد: معاندان نظام و انقلاب به آن چیزی که از اغتشاشات میخواستند، دست نیافتند.
وی افزود: مردم و حتی معترضین صف خود را از معدود اغتشاگر جدا کردند. دشمنان تمام قد برای مقابله با ارزشهای اسلامی و اسلام ورود کردند.
مقتدای تاکید کرد: از عربستان و کشورهای مشابه توقع میرود که به فکر وحدت مسلمانان باشند.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: انتقاد جدی به رفتارهای حاکمان سعودی داریم، ایران توان مقابله دارد، اما خویشتنداری کرده تا وحدت بیم کشورهای مسلمانان حفظ شود. از این خویشتنداری سوءاستفاده نکنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.