کد خبر:۱۰۴۳۹۵
امام جمعه ياسوج:
حسيني ماندن براي انقلاب، مهمتر از حسيني بودن است
امام جمعه ياسوج گفت: حسيني ماندن براي انقلاب اسلامي، مهمتر از حسيني بودن است كه لازمه آن، فداكاري و از خودگذشتگي در تمامي عرصهه ميباشد.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاههاي ياسوج و كاركنان سازمان بسيج دانشجويي استان روز گذشته با حجت الاسلام امرالله حسيني، امام جمعه ياسوج به مناسبت روز دانشجو ديدار كردند.
وي با تاكيد بر اينكه در رفتار ديني، استقامت، پايداري و خلوص، مهم و مورد نياز است، اظهار داشت: نه تنها در عرصه كربلا، بلكه در انقلاب اسلامي نيز شاهد روگردانيهايي نظير بازگشت برخي افراد از ميدان كارزار بودهايم.
امام جمعه ياسوج با اشاره به اينكه بعد از واقعه عاشورا نيز افرادي همچون هاني بن عروه و يا مسلم بن عقيل در همين راه به شهادت رسيدند، افزود: انقلاب اسلامي نيز مانند واقعه عاشورا، شهداي پيشگام فراواني داشت كه قبل از شكل گيري و رسميت پيدا كردن انقلاب به شهادت رسيدند كه سه شهيد 16 آذر 32 از جمله اين شهداي پيشگام هستند.
حسيني برخورداري از بصيرت را شرط ارج گذاري به حضور در ميادين دفاع از دين دانست و با بيان اينكه مجاهدت انسان، زماني ارزش مي يابد كه دشمن، توانمند باشد، گفت: به دانشجوياني كه در سنگر علم به مقابله با دشمن برخاستهاند، مي باليم.
وي با بيان اينكه كفر ستيزي ملت ايران، منحصر به انقلاب اسلامي نيست، افزود: در طول دورههاي مختلف تاريخي از جمله عهد صفويه نيز شاهد قيامهايي در راستاي حفظ بنيانهاي ديني و ظلم ستيزي وجود داشته است.
امام جمعه ياسوج ادامه داد: اگر چه برخي برهههاي انقلاب اسلامي، صحنههاي تاريكي نيز دارد، اما اين تاريكيها و فتنهها، متجلي شدن بيش از پيش نور و روشني را در پي دارد.
حسيني دانشجويان بسيجي را به پرهيز از غفلت سفارش و بيان داشت: دشمن براي ضربه زدن به انقلاب، راههاي متعددي در پيش گرفته و ناكام مانده است و اكنون ساده ترين و اما پيچيده ترين شيوه يعني جنگ نرم را در دستور كار خود قرار و قصد لطمه به ارزشهاي ديني را دارد.
وي ترور شهيد دكتر شهرياري را يادآور شد و تصريح كرد: جايگاه رفيع علمي و اعتقادي دكتر شهرياري سبب انجام آن اقدام ناشيانه توسط دشمن شد.
امام جمعه ياسوج ماه محرم را فرصت مناسبي براي تجديد عهد و پيمان با اهل بيت و احياي بيش از پيش ارزشهاي ديني دانست و اظهار داشت: تبعيت كامل از ولايت، لازمه سربلند بيرون آمدن از عرصه دفاع از دين و حفظ سيره مقدس اهل بيت(ع) است.
در ابتداي اين ديدار داريوش مثنوي، رئيس سازمان بسيج دانشجويي استان نيز در سخناني 16 آذر را سالروز حركت استكبارستيزي دانشجويان و نماد مقاومت دانشجويان اسلامي در برابر باج دادن به بيگانگان خواند و افزود: تولد جنبش دانشجويي، اكنون با حركت امام و انقلاب اسلامي پيوند خورده و هنوز هم، نفي رابطه با استكبار، شعار و خواسته اصلي جنبشهاي دانشجويي است.
وي اين جنبش را يكي از پايههاي اصلي انقلاب اسلامي دانست و اظهار داشت: جنبش دانشجويي در عرصه اسلامي كردن دانشگاهها، مقابله با جنگ نرم، حضور در دفاع مقدس و عرصههاي مهمي همچون جهاد علمي و خدمت رساني، پيشرو و فعال در فضاي دانشگاه است.
مثنوي با بيان اينكه در تمام 23 دانشگاه و مركز آموزش عالي استان، دفاتر بسيج دانشجويي داير و فعال است، دو راهبرد مهم اين تشكل را تربيت نيروهاي همطراز انقلاب اسلامي و كمك به چالشهاي اساسي فرهنگي، اجتماعي و سياسي نظام دانست./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰