آخرین اقدامات سازمان انرژی اتمی ایران در نطنز و فردو
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۴۴۴۲

آخرین اقدامات سازمان انرژی اتمی ایران در نطنز و فردو

شرح آخرین اقدامات انجام شده توسط سازمان انرژی اتمی ایران در مجتمع‌های غنی‌سازی شهید احمدی روشن (نطنز) و دکتر علی‌محمدی (فردو) اعلام شد.

آخرین اقدامات سازمان انرژی اتمی ایران در نطنز و فردو

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی ایران؛ این سازمان اقداماتی را در مجتمع‌های غنی‌سازی شهید احمدی روشن (نطنز) و دکتر علی‌محمدی (فردو)  انجام داده است.

اقدامات صورت گرفته در فردو شامل موارد زیر است:

  • تولید محصول اورانیوم UF6 با غنای ۶۰ درصد برای نخستین بار در این مجتمع بوده و غنی سازی ۶۰ درصد در مجتمع شهید احمدی روشن (نطنز) نیز همچنان ادامه دارد.
  • آغاز روند تعویض ماشین‌های سانتریفیوژ نسل اول با ماشین‌های پیشرفته 6-IR دراین متجمع که باعث افزایش چشمگیر ظرفیت تولید می‌شود.
  • آغاز روند تجهیز سالن B (واحد یک) با ظرفیت ۸ زنجیره جدید که با توجه به ضرورت ایجاد زیرساخت به شکل مرحله‌ای صورت خواهد گرفت.
  • اقدامات صورت گرفته در نطنز نیز شامل موارد زیر است:‌
  1. گازدهی به دو زنجیره جدید از ماشین‌های پیشرفته نوع (IR-2M و IR4)
  2. شروع پاسیواسیون دو زنجیره دیگر از همین نوع (IR-2M و IR4) که در روز‌های آینده به مرحله گازدهی خواهد رسید.
  3. آغاز روند راه‌اندازی واحد B1000 با ظرفیت ۸ آبشار جدید با توجه به اینکه تکمیل این اقدام باتوجه به ضرورت ایجاد زیرساخت، به شکل مرحله‌ای صورت خواهد گرفت.
پربازدیدترین آخرین اخبار