آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۶۰۲۰

پروژه آبرسانی به شهر سنندج در آستانه بهره‌برداری

برای تأمین آب شرب مطمئن و پایدار مردم شهر سنندج، پروژه آبرسانی به تصفیه‌خانه این شهر به زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، "حبیب اله علی اصغری" مجری این طرح در شرکت آب و نیروی ایران گفت: هدف از اجرای این پروژه را تامین ۵۷ میلیون مترمکعب برای تصفیه‌خانه آب شهر سنندج و پیش‌بینی آب شرب پایدار و با کیفیت جهت پاسخگویی به نیاز جمعیتی معادل ۷۰۰ هزار نفر از مردم این شهر در افق سال ۱۴۲۵ است.

وی افزود: این پروژه با تلاش شبانه‌روزی ارکان طرح، برای بهبود کیفی و کمی آب شرب شهر سنندج در مدت کمتر از دو سال به مرحله بهره‌برداری رسید تا جمعیت ۵۰۰ هزار نفری شهر از این آب با کیفیت بهره‌مند شوند.

مجری طرح تامین آب شرب سنندج اظهارداشت: مطابق آزمایش‌های انجام شده، پارامتر‌های مؤثر در کیفیت آب شرب این شهر شامل شاخص‌های فیزیکی اعم از بو، مزه و طعم به طور متوسط تا ۸۰ درصد بهبود یافته که این امر باعث رضایتمندی جمعیت مصرف کننده خواهد شد.

لازم به ذکر است، این پروژه از میانه مسیر ۸۸ کیلومتری از سد آزاد به سد قوچم و با لوله‌های فولادی به قطر‌های ۱۴۰۰ و ۱۲۰۰ میلیمتر به طول ۲۷ کیلومتر منشعب شده که با این حساب طول کلی مسیر پروژه آبرسانی از سد آزاد به تصفیه‌خانه شهر سنندج حدود ۶۰ کیلومتر و ارتفاع پمپاژ ۴۸۰ متر است.

این پروژه آبرسانی با هدف کلی تأمین آب شرب شهر‌های سنندج، قروه و دهگلان و همچنین آب کشاورزی اراضی و باغات مسیر سامانه آبرسانی و محدوده مخازن سد‌های آزاد و قوچم به میزان ۴۳۰۰ هکتار اجرا شده است.

این طرح از بهمن سال ۱۳۹۹ شروع و در مدت کمتر از دو سال توسط شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، مهندسین مشاور آبان پژوه و قرارگاه خاتم‌الانبیا - مؤسسه اروندان و مشارکت تارا - معتبر و با بودجه ۸۵۰ میلیارد تومانی به مرحله بهره‌برداری رسیده است.

طراحی، ساخت، نصب، راه‌اندازی و بهره‌برداری این پروژه با بهره‌گیری از پتانسیل‌های داخلی به طور کامل توسط متخصصان و کارشناسان ایرانی و همچنین تولیدات کارخانه‌های داخلی انجام شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار