کد خبر:۱۰۴۶۱۸۲

حجت الاسلام طائب: انقلاب اسلامی به دنبال ایجاد اسلام سیاسی در جهان است

مشاور عالی فرمانده کل سپاه: هویت انقلاب اسلامی، منطق جدید حکم‌رانی را ارائه کرده و به دنبال گسترش و ایجاد اسلام سیاسی در جهان است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حسین طائب روز سه‌شنبه در همایش جهاد تبیین حقایق بسیج طلاب گلستان اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران بلوک غرب و شرق و سلطه‌گر و سلطه‌پذیری را کنار گذاشت و مدل جدید حکمرانی را به دنیا معرفی کرد.

وی بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران در شرایطی به پیروزی رسید که دنیا در دوقطبی بلوک شرق و غرب قرار داشت، اما امام (ره) مدل حکمرانی دیگری را به دنیا ارائه نمود.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه افزود: با پیشرفت ۴۴ سال گذشته در عرصه‌های گوناگون از یک کشور واردکننده محض به صادرکننده فرآورده مختلف تبدیل شدیم.

صائب ادامه داد: در گذشته سالانه بیش از ۶ میلیارد دلار صرف واردات بنزین ایران می‌شد، اما به جایی رسیده‌ایم که بنزین را خودمان تولید می‌کنیم و با تکمیل پالایشگاه ستاره خلیج فارس به صادرکننده بنزین هم تبدیل خواهیم شد.

انقلاب اسلامی به دنبال ایجاد اسلام سیاسی در جهان است

نماینده ولی فقیه در سپاه نینوای گلستان هم در این مراسم گفت: تبیین حقایق رسالت اصلی طلاب و روحانیون بسیجی است.

حجت الاسلام عبدالعلی ایمانی اظهار داشت: طلاب و روحانیون انقلابی رسالت سنگینی در جامعه امروز دارند که تبیین حقایق یکی از اصلی‌ترین رسالت‌های آنهاست.

وی بیان کرد: جنگ شناختی تمام عیار در بستر فضای مجازی و رسانه علیه جبهه حق راه افتاده و همه موظفیم بر اساس فرمان مستقیم رهبر فرزانه انقلاب اسلامی جهاد تبیین را سرلوحه کار قرار دهیم.

وی افزود: مقابله با جنگ رسانه‌ای دشمن کار جهادی و روحیه انقلابی می‌خواهد و دشمن به دنبال خاموش کردن نور حق است، اما یقین داریم عاقبت کار با اصحاب حق خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار