کد خبر:۱۰۴۷۹۸۲
بازدید دانش‌آموزان دارای معلولیت و نیاز‌های ویژه از مترو تهران؛

شهر زیرزمینی میزبان دانش آموزان دارای معلولیت بود

سرپرست معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: دانش‌آموزان دارای معلولیت و نیاز‌های ویژه از متروی تهران همزمان با فرارسیدن هفته معلولین بازدید کردند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید محمد نقیب سرپرست معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه هدف از برگزاری اردوی دانش آموزان با نیاز‌های ویژه و دارای معلولیت را دستیابی به بخشی از اهداف پیش بینی شده از جمله تقویت هویت دینی و ملی دانش‌آموزان و افزایش سطح آگاهی آن‌ها با آموزش‌های شهروندی، آشنایی با شغل‌ها و حرفه‌های مرتبط با مترو، اماکن و ایستگاه‌های مترو، مهارت‌های زندگی و مسائل زیست محیطی عنوان کرد و افزود: در طی این بازدید دانش‌آموزان آموزش‌های شهروندی درخصوص نحوه استفاده از پله برقی و استفاده از کارت بلیت مترو را فرا گرفتند.
وی با تاکید بر اینکه افراد دارای معلولیت جزئی از این جامعه اند و باید مانند همه از امکانات برابر و یکسان برخوردار باشند گفت: همه ما در قبال این عزیزان مسئول هستیم و باید با تمام توان در خدمت آن‌ها و گره‌گشای مشکلات آن‌ها باشیم.

سرپرست معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه در شرایط سخت به تحصیل خود ادامه می‌دهند و برای ما مایه افتخار است که بتوانیم خدمات لازم از جمله برگزاری اردوی ویژه برای این عزیزان در مترو را اجرا کنیم.
گفتنی است در پایان جوایز و هدایایی به این دانش‌آموزان اهدا شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار