آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۲۹۰۵

تصویر «صلح، آبادی است» بر دیواره بزرگراه جلال آل احمد نقش بست

سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲ از اجرای طرح‌های نقاشی دیواری در جداره‌های شهری خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲، علی اصغر طاهری با اعلام این خبر گفت: به منظور ایجاد آرامش بصری و چشم انداز مناسب شهری طرح بهسازی جداره‌ها با بهره گیری از طرح‌های هنری در معابر سطح منطقه اجراشد.

وی افزود: در همین راستا اداره زیباسازی منطقه اقدام به اجرای نقاشی دیواری با طرح پرستار و "صلح، آبادی است" در جداره‌های بزرگراهی و معابر شهری کرد. به گفته وی طرح هنری " صلح، آبادی است" با تکنیک آکرلیک به متراز ۴۰۰ متر مربع بر دیواره بزرگراه جلال آل احمد به تصویر کشیده شد.

طاهری در ادامه به اجرای نقاشی دیواری با موضوع پرستار اشاره کرد و گفت: این نقاشی دیواری با تکنیک آکرلیک در ۳۰۰ مترمربع در ناحیه ۶ منطقه اجرا شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار